Prens Selman çıldırdı! Uğurcan Çakır için Fulham devreye girince rekor rakamı çıkardı...

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Uğurcan Çakır transferi için kesenin ağzını biraz daha açmak zorunda kalabilir. Prens Selman'ın 25 milyon euroyu hazırladığı Uğurcan Çakır için şimdi de Fulham devreye girdi. İngiltere Premier Lig'e yükselen ekip, milli file bekçisi için nabız yoklamaya başladı. Leeds United'ın ardından Fulham'ın da başarılı kaleci için devreye girmesi, Prens Selman'ın kesenin ağzını biraz daha açmasına sebep olabilir. Trabzonspor ise yaşanan gelişmelerden oldukça memnun. Detaylar haberimizde...

Newcastle United'ın sahibi olan Prens Selman'ın yeni sezonda kuracağı takım merak ediliyor. Dünyaca ünlü birçok yıldızı kadrosuna katmaya hazırlanan Prens Selman'ın takımı Newcastle United'ın hedefindeki isimlerden biri de Uğurcan Çakır.

PRENS SELMAN'IN UĞURCAN ÇAKIR TRANSFERİNDE RAKİPLERİ ARTIYOR

İngiliz ekibi yeni sezonda kaleyi Uğurcan Çakır'a emanet etmek isterken Prens Selman'ın transfer için 25 milyon euroyu hazırladığı iddia edilmişti. Trabzonspor'un söz konusu rakamı kabul edeceği öne sürülürken ilerleyen süreçte Leeds United'ın da devreye girmesi transferi kızıştırmıştı.

VELİAHT PRENS 25 MİLYON EUROLUK TEKLİFİ GÜNCELLEYEBİLİR

Leeds United'ın Uğurcan Çakır için yapacağı resmi teklif merak edilirken İngiltere Premier Lig'in yeni ekibi Fulham da başarılı eldiven için devreye girdi. Bir anda 3 İngiliz takımı birden Uğurcan Çakır için transfer yarışına girerken Prens Selman'ın Leeds United ve Fulham'ın yapacağı teklife göre rakamı biraz daha yukarı çekebileceği kaydedildi.

TRABZONSPOR'DA KULÜP REKORU GELİYOR

Trabzonspor ise milli file bekçileri için İngiliz ekiplerinin birbirine girmesinden oldukça memnun. Zira Bordo-Mavililer, Uğurcan Çakır'ı olabilecek en yüksek rakama satabilmek adına fırsat kolluyor. Bu arada Uğurcan Çakır söz konusu rakamlarda transferinin gerçekleşmesi halinde kulüp rekorunu da kıracak.

17,5 milyon euro ile Yusuf Yazıcı'da olan Trabzonspor tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı rekoru böylece Uğurcan Çakır'a geçmiş olacak.

Öte yandan Uğurcan Çakır da daha önce yaptığı açıklamada hayalinin İngiltere Premier Lig'de oynamak olduğunu belirtmişti.

UĞURCAN ÇAKIR'IN TRABZONSPOR KARNESİ

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 40 maça çıkan Uğurcan Çakır, 38 gol yerken 13 maçta ise kalesini gole kapattı. Bordo-Mavililerle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki file bekçisinin güncel piyasa değeri 18 milyon euro.

Güle güle Attila Szalai! Yerine golcü stoper geliyor

Meğer Fenerbahçe Jorge Jesus'u bu yüzden açıklayamıyormuş! Ali Koç Ankara'ya gidiyor