Prens Selman aradan çekildi! 90 milyon euroluk yıldız Fenerbahçe'ye: Tarihe geçecek

Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'ın Isco transferinden vazgeçmesi Fenerbahçe'yi oldukça memnun etti. Real Madrid'in kesin olarak yollarını ayırma kararı aldığı Isco, Newcastle United ve Fenerbahçe'nin gündemindeydi. Sarı-Lacivertlilerin Prens Selman'ın geri adım attığı İspanyol yıldız için sezon sonunda resmi temaslara başlaması bekleniyor. Piyasa değeri 2018 yılında 90 milyon euro seviyesine kadar çıkan 29 yaşındaki yıldız daha sonra kariyerinde büyük bir düşüş yaşamıştı.

Fenerbahçe'nin transfer hayallerinden biri olan Isco'da Sarı-Lacivertlileri çok sevindirecek bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ın Isco transferinden vazgeçtiği haberleri İngiliz basınında yer aldı. Real Madrid'in vedalaşma kararı aldığı İspanyol yıldız, Prens Selman'ın Newcastle United'a kazandırmak istediği isimler arasında yer alıyordu.

FENERBAHÇE'NİN BİR TRANSFER HAYALİ DAHA GERÇEK Mİ OLUYOR?

Fenerbahçe'nin Isco hayali sezon sonunda gerçekleşebilir. Real Madrid, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Isco ile kesin olarak ayrılık kararı aldı. Oyuncuya birçok takım talip olurken en ciddi adayların Newcastle United ve Fenerbahçe olduğu aktarılıyordu.

PRENS SELMAN'IN ISCO'DAN VAZGEÇME SEBEBİ...

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Newcastle United'ın sahibi Prens Selman, Isco'nun transferinden vazgeçti. Prens Selman'ın bu kararı almasında oyuncunun profesyonellikten uzak tavırlarının olduğu detayı verildi.

FENERBAHÇE'NİN ISCO İÇİN HAMLE YAPMASI BEKLENİYOR

Newcastle United'ın bu kararının ardından Fenerbahçe'ye gün doğdu. Sarı-Lacivertliler, uzun süredir gündeminde tuttuğu Isco için sezon sonunda resmi adımlar atmaya hazırlanıyor. Oyuncunun isteyeceği maaş ve imza parası transferde belirleyici rol oynayacak.

PİYASA DEĞERİ 90 MİLYON EUROYA KADAR ÇIKMIŞTI

Bu sezon Real Madrid formasıyla sadece 14 maça çıkabilen Isco, 2 gollük performans sergiledi. 2018 yılında piyasa değeri 90 milyon euroya kadar çıkan Isco daha sonra kariyerinde büyük bir düşüş yaşadı. 29 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 7,5 milyon euro seviyelerinde.

'Tamam hoca sensin ama...' Cengiz Ünder'in Kuntz'a söyledikleri olay oldu!

Fenerbahçe 'Yeni Eljif Elmas'ını buldu! Vedat Muriqi'den büyük kıyak

Fenerbahçe'yi daha mutlu edecek haber yok! Ally Samatta sürprizi yaşanıyor...

Genel kurulda ilk gerginlik! Abdurrahim Albayrak'tan Burak Elmas'a tepki