Prens Selman 30 milyon euroyla geliyor! Milan ve Arsenal'e kaptırmayacak

Prens Selman'dan dev hamle! İtalya basınından dev bir transfer iddiası geldi. Suudi Arabistan Prensi Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United, Sassuolo forması giyen Domenico Berardi'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Prens Selman'ın bu transferdeki rakipleri Milan ve Arsenal oldu. İşte detaylar...

Aksam.com.tr

Prens Selman'ın takımı Newcastle United'da transfer hareketliliği devam ediyor. Suudi Konsorsiyuma geçtikten sonra yeniden yapılanmaya giden Premier Lig temsilcisi İtalyan yıldız Domenico Berardi'yi gözüne kestirdi.

PRENS SELMAN'IN CEBİNDEN 30 MİLYON EURO ÇIKACAK

Aksam.com.tr'nin İtalya basınından aktardığı habere göre, İtalyan milli oyuncu yaz transfer penceresi öncesinde Avrupalı kulüplerin radarında. Domenico Berardi, Serie A'da harika bir sezon geçiriyor.

Dikkatleri üzerine çeken Berardi için Newcastle United ilk temasa geçti. Arsenal ve Milan'ın da transfer listesinde bulunan 25 yaşındaki kanat oyuncusu için kulübü 30 milyon euro istiyor.

DOMENICO BERARDI İTALYA'YA DAMGA VURDU

Domenico Berardi bu sezon, Premier Lig'deki yıldızlar Cristiano Ronaldo ve Harry Kane'den daha fazla skor katkısı sundu. İtalya Serie A'da 29 maça çıkan golcü kanat oyuncusu 14 gol 14 asist ile 28 gole katkı sağladı.