Prens Selman 25 milyon euroyla geliyor! Meğer Altay Bayındır değilmiş: Tarihi transfer

Pren Selman'ın Newcastle United'a istediği kaleci Altay Bayındır değil Uğurcan Çakır'mış! Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman'ın sahibi olduğu Newcastle United, milli file bekçisinin transferini bitirmek üzere Trabzonspor'un kapısını tam 25 milyon euroluk teklifle çalmaya hazırlanıyor. İngiliz basını, Prens Selman'ın parayı hazırladığını ve Uğurcan Çakır'ın yeni sezonda Newcastle United'ın yolunu tutacağını aktardı. Hatırlanacağı üzere İngiliz ekibinin adı Altay Bayındır'la da uzun süre anılmıştı.

Ajansspor

Newcastle United'ı satın alan Prens Selman'ın asıl hedefinin Altay Bayındır değil Uğurcan Çakır olduğu ortaya çıktı. İngiliz ekibinin adı uzun süre Altay Bayındır'la anılmıştı ancak Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman'ın asıl hedefinin Uğurcan Çakır olduğu iddia edildi.

Herkes Güntekin Onay'ın verdiği bilgiyi konuşuyor! '2 gün sonra' dedi ve...

PRENS SELMAN 25 MİLYON EUROYU HAZIRLADI

İngiliz basınında çıkan ve Ajansspor'un aktardığı habere göre Prens Selman, Uğurcan Çakır için 25 milyon euroluk çılgın bir teklif hazırladı. Haber detayında Uğurcan Çakır'ın bu sezon Trabzonspor'la şampiyonluk yaşamasının ardından yeni sezonda Newcastle United'a imza atacağı aktarıldı.

Olimpiu Morutan açıklaması Galatasaray'ı şok etti! İlk kez duyuruldu, ortalık yıkıldı

UĞURCAN ÇAKIR TRABZONSPOR TARİHİNE GEÇECEK

Uğurcan Çakır'ın İngiliz ekibine transferinin 25 milyon euro karşılığında gerçekleşmesi halinde başarılı file bekçisi adını Trabzonspor tarihine yazdıracak. Söz konusu rakam Bordo-Mavililerin en yüksek transfer satışı olarak tarihe geçecek. Fırtına 2019-20 sezonunda Yusuf Yazıcı'yı Lille'e 17,5 milyon euroya göndererek bu alanda rekor kırmıştı. Uğurcan Çakır'ın bu rakamı geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bir garip Vedat Muriqi kararı! Herkes tüm hafta 'nerede?' diye sordu

ÖNCE ŞAMPİYONLUK SONRA TRANSFER

Uğurcan Çakır daha önce pek çok kez "Trabzonspor'la şampiyonluk kupasını kaldırmadan ayrılmak istemiyorum. Ondan sonrasında Avrupa hayalim var" ifadelerini kullanmıştı.

UĞURCAN ÇAKIR'IN KARNESİ

Trabzonspor formasıyla bu sezon 33 maçta forma giyen Uğurcan Çakır kalesinde 32 gol gördü. 25 yaşındaki kaleci 11 maçta ise rakiplerine gol izni vermedi. Uğurcan, A Milli Takım formasını ise 17 kez giyme başarısı gösterdi.

Gürcan Bilgiç, Arda Güler'le ilgili şok eden detayı verdi! Meğer bu yüzden...