'Potansiyeli çok yüksek kaçırmayın' Fenerbahçe scout ekibinin son gözdesi

Miguel Crespo transferinden oldukça memnun olan Fenerbahçe, sol bek takviyesi için de gözünü Portekiz pazarına çevirdi. Bu bağlamda Sarı-Lacivertlilerin gündemine gelen isim Moreirense'de forma giyen Abdu Conte oldu. Scout ekibinin önerdiği ve potansiyeline güvenilen Abdu Conte'nin de Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı belirtildi.

Sol bek transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe gözünü Portekiz pazarına çevirdi. Miguel Crespo transferinden oldukça memnun olan Sarı Kanarya'nın Moreirense'de forma giyen Abdu Conte'yi devre arasında kadrosuna katmaya hazırlandığı iddia edildi.

FENERBAHÇE SCOUT EKİBİNİN SON GÖZDESİ ABDU CONTE

O Jogo'nun haberine göre Fenerbahçe scout ekibi, Abdu Conte transferi için yönetime olumlu rapor sundu. Abdu Conte'nin yüksek potansiyeline güvenilirken transfer için tüm şartların zorlanacağı belirtildi. Öte yandan oyuncunun da Sarı-Lacivertlilere gelmeye sıcak baktığı kaydedildi.

STOPERDE DE GÖREV ALABİLİYOR

Güncel piyasa değeri 1.5 milyon euro olan Conte, sol bek pozisyonunun yanı sıra stoperde de görev yapabiliyor. Bu sezon Moreirense formasıyla 18 maça çıkan Conte, 1 asist kaydetti. 3 sezondur Moreirense forması giyen Abdu Conte, toplamda ise 65 maçta 7 asist kaydetti.

3 YILDIR MOREIRENSE'DE

Conte ayrıca Portekiz'de alt yaş kategorilerinde 33 karşılaşmada görev aldı. Genç sol bekin sözleşmesi ise 2023'te sona eriyor. Futbola Sporting alt yapısında başlayan Conte, 2019 yılında Moreirense'ye transfer oldu ve 3 yıldır Portekiz ekibinde görev alıyor.