Potada 'büyük' kavga

Fenerbahçe Yöneticisi Sertaç Komşuoğlu'nun Siyah-Beyazlılar'ın basketbolcusu Şehmus Hazer ile buluşması ortalığı karıştırdı. Beşiktaş, “Gerekli aksiyonlar alınacak” dedi. Sarı-Lacivertliler algı yapılıyor açıklamasını yaptı.

AKŞAM

Fenerbahçe Beko yöneticisi Sertaç Komşuoğlu'nun Beşiktaş erkek basketbol takımının sözleşmeli oyuncusu Şehmus Hazer ile bir araya gelmesinin ardından ortalık karıştı.

Bu buluşma sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Basketbol Şube Sorumlusu Umut Şenol, "Gerekli aksiyonlar alınacak. Taraftarlarımız gönlünü ferah tutsun." ifadelerini kullandı. Oyuncunun menajeri Emrulah Atilla, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'yi verdiği sözleri tutmamakla itham etti.

Sarı-Lacivertliler gün boyu tartışılan konu ile ilgili "Yemekte, spor dünyasından farklı birkaç isimle ve hatta Beşiktaşlı bir futbolcu ile de karşılaşılmış ve sohbet edilmiştir. Fotoğraflar odağında oluşturulmaya çalışılan algıların aksine söz konusu süreçte sözleşmesi devam eden oyuncu ile resmiyet dışı bir görüşme ve adım ima edilmeye çalışıldığı gibi söz konusu dahi değildir. Bu süreçte kulübümüz tarafından atılan adımlar, tüm paydaşların bilgisi dahilinde ve etik kurallara uygun şekilde atılmaktadır." açıklamasını yaptı.

Vitor Pereira iddialı: Gezmeye değil şampiyon olmaya geldim

Son dakika Fenerbahçe haberleri... 'Leeds United, Attila Szalai için ideal bir yer'

Son dakika Fenerbahçe haberleri...