Portekiz'de gündem Fenerbahçe ve Vitor Pereira: Karmaşık serüven...

Fenerbahçe, Vitor Pereira ile zorlu virajı az kayıpla döndü. Portekiz basını, Vitor Pereira'nın karmaşık bir serüvenin ardından Fenerbahçe'de çıkışa geçtiğini yazdı ve ''Vitor'un takımı Türkiye Ligi'nde zirvenin sahibi'' ifadelerini kullandı.

AKŞAM

Fenerbahçe birçok eleştiri alan Vitor Pereira ile çıkışa geçti... Hazırlık maçları dahil oynanan üçlü savunma spor kamuoyunda ve taraftarlarda endişe yaratsa da Fenerbahçe günden güne Pereira'nın sistemine alışmaya başladı.

Demir Grup Sivasspor ile Medipol Başakşehir maçında yaşanan kayıplar sonrasında oklar yeniden Vitor Pereira'ya döndü ancak üst üste alınan GZT Giresunspor ve Atakaş Hatayspor galibiyetleri sonrasında Fenerbahçe, Trabzonspor'un puan kaybetmesiyle zirvenin yeni sahibi oldu.

"VITOR PEREIRA VE FENERBAHÇE; KARMAŞIK SERÜVEN..."

Vitor Pereira'nın bu başarısına Portekiz basını da kayıtsız kalmadı.

Ülkenin önde gelen gazetelerinden olan A Bola, Fenerbahçe'nin Pereira ile olan yükselişini ele aldı ve haberinde, "Pereira çok karmaşık bir serüvenin ardından çıkışa geçti. Vitor Pereira'nın takımı Fenerbahçe, Türkiye Ligi'nde zirvenin sahibi." ifadelerine yer verdi.

VITOR PEREIRA'DAN DIEGO ROSSI'YE TEBRİK

Öte yandan Fenerbahçe formasıyla ilk golünü atan Diego Rossi'ye takımdan ve teknik heyetten tebrik geldi. Uruguaylı futbolcuyu soyunma odasında tebrik eden Vitor Pereira, "Bu daha başlangıç. Daha çok gol atacaksın." dedi.

FENERBAHÇE'DE SAVUNMANIN SİGORTASI KIM!

Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min-jae, her geçen gün performansını üst seviyeye çıkarıyor. Tecrübeli futbolcu, Atakaş Hatayspor maçında en fazla ikili mücadele kazanan, en fazla top uzaklaştıran isim olurken, hava topu kazanma oranı da %80 oldu.