Portekiz-Türkiye maçına damga vuran pozisyon! Herkes bunu paylaşıyor: İşte o anlar...

Portekiz-Türkiye maçında Bruno Fernandes'in kullandığı serbest vuruşta altıpas içinde topla buluşan Jota'nın tek vuruşu üstten auta gitti. 11. dakikada Portekiz, Jota ile mutlak bir golden olurken söz konusu pozisyon sosyal medyada gündem oldu.

Portekiz-Türkiye maçına ev sahibi ekip çok hızlı başladı. Üst üste pozisyonlar harcayan Portekiz, 11. dakikada inanılmaz bir gol kaçırdı. Bruno Fernandes'in ortaladığı topta Jota yüzde 100'lük bir pozisyonu harcadı.

PORTEKİZ-TÜRKİYE MAÇINA DAMGA VURAN POZİSYON

Berkan Kutlu yarı alanımızın sol tarafında kaptırdığı top sonrası rakibini faul ile durdurdu. Bruno Fernandes'in kesme ortasına Jota hareketlendi. Altıpas içinde meşin yuvarlakla buluşan Jota'nın tek vuruşu üstten auta gitti.

15'TE GOLÜ YEDİK

Bu pozisyonun 4 dakika sonrasında Portekiz, Otavio'nun ayağından golü buldu. Ceza sahası ön çizgisi üzerinden çekilen şuta Uğurcan Çakır parmaklarının ucuyla dokundu. Direkten dönen top Otavio'nun önüne düştü. 27 yaşındaki Portolu futbolcu, Uğurcan Çakır'ın yerinde olmamasından da faydalanarak meşin yuvarlağı dar açıdan filelere gönderdi.