Portakallar hayat verdi

Hollanda basını Babel ve Lens’in ilk maçtaki uyumuna dikkat çekti. Bu ikilinin Şenol Güneş’in elinde yeni sezonda çok önemli işler yapacağı da belirtildi.

LENS ve Babel’in lig maçında Akhisar karşısındaki performansı ve uyumu, Hollanda’da sevinçle karşılandı. Hollanda basını iki oyuncunun bu performansıyla milli takıma da katkı sunacağını vurguladı. Şenol Güneş’le çalışan Babel’in, önemli bir aşama kaydettiğini ve geçen sezon yeniden Hollanda Milli Takımı’na döndüğünü hatırlatan haberde, Lens’in de aynı yolda olduğunu kaydedildi. Akhisar maçında Lens’in ortasında, Babel’in topu ağlara yolladığı hatırlatılan haber yorumda, “Lens geçen sezon verimli olamasa da bu sezona iyi başladı. Quaresma gibi klas bir oyuncuyla forma rekabetinden galip çıkarsa hem kendisi hem Beşiktaş hem de Hollanda Milli Takımı kazanır” denildi. 

BABEL BEREKETi

BEŞİKTAŞ’IN Hollandalı yıldızı Babel, takımının Vodafone Park’ta yaptığı son 2 maçı boş geçmedi ve fileleri havalandırdı. Geçen sezon Siyah-Beyazlı ekibin Vodafone Park’taki resmi maçlarındaki 100. golünü atan tecrübeli oyuncu, bu sezon ise aynı statta Süper Lig’de “Dalya”yı getiren golü kaydetti.