Phillip Cocu'nun transfer listesinde Ferdi Kadıoğlu da yer alıyor

İngiltere Premier Lig'e çıkma hesapları yapan Derby County'de teknik direktör Phillip Cocu, transfer listesini hazırladı. 5 kişilik listede Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu da yer alıyor.

Derby County Teknik Direktörü Phillip Cocu, gelecek sezon Premier Lig'e çıkmanın hesaplarını yapıyor. Bunun için de takımına kilit oyuncular transfer etmek istiyor. İşte Hollandalı teknik adamın 5 oyunculu transfer listesi...

SAM LAMMERS

Cocu, 23 yaşındaki genç yıldızın transferini özellikle istiyor. Geçtiğimiz sezon Heerenveen'de kiralık olarak oynayan ve 16 gol kaydeden Lammers, PSV'de fazla forma şansı bulamıyor. Cocu'nun takımı Derby de oyuncu için güzel bir tercih olarak gözüküyor.

MENNO KOCH

26 yaşındaki stoper, Derby savunmasına daha fazla derinlik katabilir. 2017'de Jong PSV'nin kilit oyuncuları arasında yer alan Koch, şu sıralar Belçika'nın Eupen takımında top koşturuyor.

FERDİ KADIOĞLU

Cocu'nun Fenerbahçe'nin başına geçmesinin ardından transfer ettiği futbolcular arasında yer alan Ferdi Kadıoğlu, Derby'nin transfer listesinde yer alıyor. Ocak ayında da girişimlerde bulunan Derby, Fenerbahçe'den "Hayır" cevabını almıştı.

MAURO JUNIOR

Phillip Cocu'nun orta sahayı güçlendirmek için düşündüğü isim Mauro Junior. Genç teknik adamın eski kulübü PSV'de forma giyen Junior'un, takım içindeki yaratıcılık problemini çözebileceği düşünülüyor.

JORDY DE WIJS

Bu transfer sezonunda Hull City'den ayrılması beklenen Jordy de Wijs'in yeni rotası Derby County olabilir. Cocu, PSV'den iyi tanıdığı stoper oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor.

(Sporx)