Pepe'de fark 1.5 milyon Euro

Pepe, yıllık 6.5 milyon euro talep etti. 3.5 milyon euro verebileceklerini ifade eden Beşiktaşlı yetkililer, ''İmza parası ve bonuslarla birlikte 5 milyon euroya çıkarız'' dedi.

1

AKŞAM - ÖZEL HABER

Başkan Fikret Orman ve ekibinin Real Madrid'le sözleşmesi sona eren Pepe'yle transfer masasına oturması, Siyah-Beyazlı taraftarlarda büyük bir heyecan yarattı. Yönetici Umut Güner ile Menajer Ahmet Bulut, 34 yaşındaki savunmacının menajeri Jorge Mendes'le Portekiz'de bir araya geldi. Siyah-Beyazlılar, Ahmet Bulut'un iş ortağı olan Jorge Mendes'le Portekizli savunmacının transferi için sıkı bir pazarlığa girişti. Müthiş zirvenin detaylarına ise AKŞAM ulaştı. İşte Portekiz'deki Beşiktaş ve Jorge Mendes arasındaki kritik pazarlık: 

BU PARAYI VEREMEYİZ!

Ünlü menajer, PSG ve Inter'in de transfer etmek istediği 34 yaşındaki stoper için yıllık 6.5 milyon euro talep etti. Beşiktaşlı idareciler ise bu parayı kesinlikle veremeyeceklerini dile getirdi... Portekizli savunmacı için yıllık 3.5 milyon euro ödeyebileceklerini ileten Yönetici Umut Güner, "İmza parası verelim. İki yıllık sözleşmeye de bonuslar ekleyelim. Ama 5 milyon euronun üzerine çıkabilmemiz imkansız. İki yıl için de 10 milyon euro ödeyebiliriz" diyerek tekliflerini masaya koydu.

DEVLER LİGİ'NDE OLACAK

Jorge Mendes ise "Pepe, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda forma giymek istiyor. Sizin teklifinize sıcak bakabilir... Ama verdiğiniz rakamı kendisine sormalıyım" cevabını iletti. Ünlü menajer, Pepe'yle görüştükten sonra Siyah-Beyazlılar'a geri dönüş yapacak. 

TURNUVA SONRASI!...

Şu anda Portekiz Milli Takımı'yla 2017 Konfederasyonlar Kupası'nda olan 34 yaşındaki oyuncu, turnuvanın bitmesinin ardından kararını verecek... Başkan Fikret Orman ve ekibi, Ahmet Bulut aracılığıyla Jorge Mendes'le temasını koparmayacak. Rusya'daki turnuvanın bitmesinin ardından da bir kez daha yıldız stoper için Portekizli menajerle bir araya gelecek. Şampiyon kadroya iki süper star katmayı planlayan Siyah-Beyazlı yönetim, Portekizli oyuncunun transferini bitirmek için son ana kadar tüm imkanlarını zorlayacak.