'Erling Haaland yetmez' Pep Guardiola'dan Ada'yı sallayacak bir transfer daha

Erling Haaland transferini bitiren Manchester City'de Pep Guardiola'nın durmaya niyeti yok! Erling Haaland transferiyle dünya çapında ses getiren Pep Guardiola şimdi de Sporting'in yeni gözdesi Matheus Nunes'i kadrosuna katıyor. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Manchester City yönetimi Pep Guardiola'nın ellerine Erling Haaland'dan sonra bir yıldızı daha teslim etmeye hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi için gözünü iyice karartan Pep Guardiola, Erling Haaland sonrası Matheus Nunes'i de istiyor.

ERLING HAALAND DA PEP GUARDIOLA'YI KESMEDİ

Aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı haberine göre, Manchester City, Sporting Lizbon'un orta saha oyuncusu Matheus Nunes'i gözüne kestirdi. Pep Guardiola'nın Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştıkları Sporting Lizbon maçlarında da hayranlığını dile getirdiği genç orta saha oyuncusunu takımda görmek istediği ifade edildi.

Manchester City'nin bu ilgisi Portekiz basınına da yansıdı. Aksam.com.tr'nin Portekiz basınından aktardığı haberlerine göre, Matheus Nunes'i yakından takip eden İngiliz ekibinin scoutları olumlu rapor verdi.

MATHEUS NUNES'İ 1 YIL DAHA TUTMAK İSTİYORLAR

Aksam.com.tr'nin O Jogo gazetesinden aktardığı haberine göre, Sporting Lizbon Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 30 milyon euro olan 23 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunu Manchester City'e ucuz bir bonservis bedeline göndermek istiyor.

Sporting Lizbon'lu yöneticiler Matheus Nunes'in bir yıl daha takımda kalırsa performansı ile piyasa değerini daha da yükselteceğine inanıyor. Aksam.com.tr'nin aktardığı haberine göre, Portekiz temsilcisinin patronlarının, 23 yaşındaki futbolcunun satışına astronomik bir teklif gelmesi durumunda izin verecekleri belirtildi.

MATHEUS NUNES'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Portekizli futbolcu bu sezon Sporting Lizbon ile 50 maça çıktı. Takımın vazgeçilmezlerinden biri olan Matheus Nunes çıktığı maçta 4 gol 5 asistlik bir performans ortaya koymayı başardı.