Pep Guardiola yıldız ismin biletini kesti! İlkay Gündoğan kararı gündeme oturdu

Pep Guardiola'nın aldığı radikal İlkay Gündoğan kararı İngiltere'de kıyameti kopardı. Bu sezonu Premier Lig şampiyonluğu ile tamamlayan Pep Guardiola gelecek sezon için kollarını sıvadı. İspanyol çalıştırıcı İlkay Gündoğan'ın yerine İngiliz ismin transfer edilmesini istedi. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Pep Guardiola, İlkay Gündoğan'ın yerine İngiliz yıldız Kalvin Phillips'in transfer edilmesini istedi. İlkay Gündoğan'ın ve Fernandinho ikilisi ile orta saha hattının yaşlandığını düşünen tecrübeli teknik direktör, Leeds United'ın formdaki yıldızını gözüne kestirdi.

Mohamed Salah herkesi ters köşeye yatırdı! Yeni adresini resmen duyurdular

PEP GUARDIOLA, İLKAY GÜNDOĞAN'I ROTASYONDA KULLANACAK

Aksam.com.tr'nin Mirror'dan aktardığı haberine göre; kadrosunu Erling Haaland ile güçlendiren Manchester City, bir yıldız takviyesi de orta sahaya yapmak istiyor. Hem İlkay Gündoğan'ın yükselen yaşı hem de Fernandinho'nun emekliliğe yaklaşması nedeniyle orta saha tandemi yaşlanan İngiliz ekibi bu pozisyonu gençleştirmek istiyor.

Bu doğrultuda Leeds United'ın yıldız ismi Kalvin Phillips'i transfer etmek için harekete geçen Manchester'ın Mavileri, 26 yaşındaki futbolcu için kesenin ağzını açmaya hazır. Aksam.com.tr'nin aktardığı haberin devamında, bu transferin gerçekleşmesi durumunda İlkay Gündoğan'ın gelecek sezon daha fazla yedek kalacabileceği belirtildi.

Ve bitti bu iş! Paul Pogba'nın yeni takımı belli oldu: 4 yıllık imzayı attı...

KALVIN PHILLIPS'İN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Kalvin Phillips bu sezon Leeds United ile 23 maça çıktı. Çıktığı 23 maçta 1 gol 1 asistle oynayan 26 yaşındaki futbolcunun Transfermarkt verilerine göre, güncel piyasa değeri 50 milyon euro.

Valerien Ismael 6 isme kapıyı gösterdi! Kenan Karaman ve Atiba kararı kıyameti kopardı

Galatasaray Nef'i yıkan ayrılık! Andreas Pistiolis en önemli yıldızından oldu