Pep Guardiola Real Madrid hezimeti sonrası gözünü kararttı! Manchester City yine servet harcayacak

Pep Guardiola, Şampiyonlar Ligi mağlubiyeti sonrası reçeteyi kesti. Manchester City'nin Real Madrid'e elenerek kupa dışı kalması tecrübeli hocayı daha çok hırslandırmışa benziyor. Pep Guardiola Manchester City'den dünya yıldızlarının transferini istedi.

Fanatik

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Pep Guardiola önderliğinde Real Madrid' elenen Manchester City, İspanyol teknik direktör ile yola devam etme kararı aldı. Pep Guardiola ise yönetimden iki adet dünya starının transfer olmasını istedi.

PEP GUARDIOLA İÇİN MANCHESTER CITY SERVET HARCAYACAK

Fanatik'in haberine göre, Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak için şimdiden çalışmalara başlayan Manchester City, Pep Guardiola önderliğinde yola devam etme kararı aldı. İspanyol çalıştırıcı yönetimden kadroyu güçlendirmek için iki yüksek profilli oyuncu istedi.

HAALAND İLE GOLCÜ SORUNUNU ÇÖZMEK İSTİYORLAR

Transferin en büyük gözdelerinden Erling Haaland'ı kadrosuna katabilmek için daha önce girişimlerde bulunan Manchester City artık Norveçli yıldız golcüyü kimseye kaptırmak istemiyor. Devre arasında Arjantinli golcü Julian Alvarez ile de anlaşan Manchester City santrafor mevkiinde artık sorun yaşamak istemiyor.

İKİNCİ HEDEF FRENKIE DE JONG

Fernandinho'nun sezon sonu ayrılmasıyla birlikte orta sahaya da takviye yapması gereken City, ilk hedef olarak Barcelona'lı Frenkie de Jong'u belirledi. Pep Guardiola'nın hayranlık duyduğu Hollandalı oyuncu için Manchester City'nin girişimlere başlayacağı öğrenildi.

Declan Rice içinse West Ham United'ın 150 milyon euro civarlarında bir bonservis bedeli istemesi transferi zora soktu.