Pep Guardiola, ''Dünyanın en iyi futbolcularından birisi'' dedi, Liverpool devreye girdi!

Liverpool, Manchester City Menajeri Pep Guardiola'nın öve öve bitiremediği Matheus Nunes transferi için devreye girmeye hazırlandığı öne sürüldü. Pep Guardiola, Sporting Lizbon ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçının ardından Nunes için, ''Dünyanın en iyi oyuncularından biri olduğunu söyleyebilirim.'' ifadesini kullanmıştı.

aksam.com.tr

Transfer defterini kapattığı iddia edilen Liverpool, Manchester City'nin dünyaca ünlü menajeri Pep Guardiola'nın en beğendiği futbolcular arasında yer alan Sporting Lizbon'un 23 yaşındaki Portekizli orta sahası Matheus Nunes için nabız yokluyor.

Liverpool dışında Chelsea ve Wolverhampton Wanderers'ın da ilgilendiği futbolcu için henüz resmi bir teklif olmasa da Portekiz basınında yer alan haberler oyuncunun bu yaz Premier Lig'e kanatlanacağı yönünde.

Jürgen Klopp'tan şaşırtan "Darwin Nunez" kararı! Linç edilmişti... Dün bir bugün iki!

JÜRGEN KLOPP: "TRANSFER İSTEMİYORUM AMA..."

Aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre Liverpool, Mateus Nunes için transfer pazarına geri dönmeye hazırlanıyor. Menajer Jürgen Klopp'un yaptığı, "Orta sahada bir değişiklik olacağını düşünmüyorum ama asla bilemezsiniz. Biri sana gelip 'gitmek istiyorum' diyebilir. Henüz bana kimse gelmedi, ama bu olursa yeni şeyler konuşmamız gerekecek." açıklaması transfer için açık kapı olarak yorumlanırken bir diğer iddia ise Liverpool'un oyuncuyu önümüzdeki sezon Borussia Dortmund forması giyen Jude Bellingham ile birlikte kadroya dahil etmek olduğu şeklinde.

"Mutsuzum" dedi, Dursun Özbek harekete geçti! Galatasaray'da yer yerinden oynayacak

PEP GUARDIOLA NE DEMİŞTİ?

Guardiola, Devler Ligi son 16 turunda karşı karşıya gelmiş ve 5-0 kazandıkları ilk maçın ardından rakibini övmüştü. Özellikle Matheus Nunes'e dikkat çeken İspanyol çalıştırıcı, "Matheus Nunes'in bugün dünyanın en iyi oyuncularından biri olduğunu söyleyebilirim." ifadelerini kullanmıştı. Guardiola'nın bu sözleri o dönem Portekiz basınında manşetleri süslemişti.

Lizbon ekibiyle 99 maça çıkan oyuncu, 7 gol atarken 8 de asist yapma başarısı gösterdi. Nunes'in Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 35 milyon euro.

aksam.com.tr