Pelkas'ın kankası Fenerbahçe'ye! Ne Ghislain Konan, ne de Nico Schulz...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Harıl harıl sol bek bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, gözünü Charalampos Lykogiannis'e dikti. Dimitrios Pelkas'ın Yunanistan A Milli Takımı'ndan arkadaşı olan 28 yaşındaki futbolcu için sarı-lacivertliler, 2024 yılına kadar sürecek bir sözleşme teklifinde bulundu. İtalya Serie A ekiplerinden Cagliari forması giyen Lykogiannis, Ghislain Konan ve Nico Schulz'dan umduğunu bulamayan Fenerbahçe için son seçenek gibi gözüküyor.

Aksam.com.tr

Fenerbahçe'de son dakika Charalampos Lykogiannis gelişmesi... Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Demir Grup Sivasspor deplasmanında sakatlanan Filip Novak'ın yerine acil bir sol bek arayan Fenerbahçe, önce Ghislain Konan ile ilgilenmiş, oyuncu ve oyuncunun kulübü Reims ile anlaşmasına rağmen, Konan'ın menajeri imza parası isteyince transfer suya düşmüştü. Sonrasında ise Nico Schulz'a talip olan sarı-lacivertliler, oyuncunun menajerinin "Bunlar dedikodu. Kendisi Borussia Dortmund gibi üst düzey bir kulüpte oynuyor. Onunla bu konuda konuşmadım. Haberleri gazetede okudum. Dortmund'da kendini rahat hissediyor ve orada kalacak." açıklamasının ardından bu defteri de kapatmıştı.

Sinan Gümüş'ten Ali Koç'a "gümüş" gol! İntikamını böyle aldı; Fenerbahçe'de ortalık karıştı

LYKOGIANNIS İÇİN 2 YILLIK TEKLİF VE BİR MİKTAR PARA

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın edindiği bilgiye göre Fenerbahçe, İtalya Serie A ekiplerinden Cagliari forması giyen Charalampos Lykogiannis için transfer teklifinde bulundu. Sarı-lacivertliler Yunan futbolcuya 2024 yılına kadar sözleşme teklif etti.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Lykogiannis için "Sarı-Kanarya", bir miktar para önerdi. Cagliari'nin elden çıkarmak istediği oyuncuya geçtiğimiz günlerde bir transfer teklifi gelmiş fakat anlaşma sağlanamamıştı.

Fenerbahçe'den "Yeni Moussa Sow" için resmi transfer teklifi! "Türkiye'ye gitmemesi yararına" dediler!

LYKOGIANNIS UZUN BOYUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Dimitrios Pelkas'ın vatandaşı olan Lykogiannis, Cagliari ile 101 maça çıkarken 4 gol, 7 asistlik bir performans sergiledi.

Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro olan tecrübeli sol bek, 1 metre 90 santimlik boyuyla dikkat çekiyor.

Öte yandan sarı-lacivertlilerde Filip Novak'ın mart ayında sahalara geri dönmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'ye talih kuşu kondu: Kim Min-jae oynayacak, Kanarya kazanacak!