Pedri'nin Galatasaray şaşkınlığı: Hayatımda böyle bir şey görmedim

Barcelona'nın dünya futboluna son armağanı Pedri, Galatasaray ile deplasmanda oynadıkları UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçına ilişkin, ''Daha önce hiç böyle bir stadyumda oynamamıştım. Bir yerden sonra taraftarların yorulup sakinleşeceğini düşünüyorduk ancak her geçen dakika daha da fazla bağırıp kulaklarımızı sağır ettiler.''

Sporx

El Clasico'nun ardından soyunma odasında abartılı sevinç gösterileri olduğu eleştirilerine cevap veren Pedri, "Hassasiyeti anlayabiliyorum ancak onlar da aynı şeyi yapardı. Böyle bir maçı kazandıktan sonra sakin kalamayabiliyorsunuz. Şimdi sevincimizi bir kenara bırakıp İspanya Milli Takımı için birlikte hareket edeceğiz." dedi.

Kerem Aktürkoğlu, Fransa'da manşetlerde: Tıpkı Franck Ribery gibi

İSPANYA'NIN YENİ 10 NUMARASI

İspanya'da 10 numaralı formanın kendisine verilmesi üzerine konuşan Pedri, "Seçmem için bana birkaç tane forma numarası sundular ve ben de sevdiğim, Cesc Fabregas gibi bir oyuncunun sırtında izlediğim 10 numarayı tercih ettim. Tarihin en iyi 10 numarasını soruyorsanız da cevabım belli: Lionel Messi." dedi.

Neymar derbeder oldu! Fransa'da herkes bu iddiayı konuşuyor

"ALİ SAMİ YEN İNANILMAZ"

Galatasaray maçındaki atmosferden çok etkilendiğini söyleyen Pedri, "Oradaki insanlar inanılmaz bir baskı yaratıyorlar ve bu gerçekten çok hoşuma gitti. Daha önce hiç böyle bir stadyumda oynamamıştım. Bir yerden sonra taraftarların yorulup sakinleşeceğini düşünüyorduk ancak her geçen dakika daha da fazla bağırıp kulaklarımızı sağır ettiler." ifadelerini kullandı.

Gedson Fernandes iddialı: Geri dönmek istiyorum

"ATTIĞIM EN GÜZEL GOLDÜ"

Aynı maçta kaydettiği golle övgü toplayan Pedri, "Evet oldukça konuşuldu ve hatta TikTok'da bu gol hakkında bazı videolar gördüm. Marcao bana doğru geliyordu ve topa vurur gibi yapıp yanımdan geçmesini sağladım. Daha sonra etrafımda bir bacak daha gördüm ve topu biraz çektim. Eğer bir kişi daha karşıma çıksaydı saha dışına doğru gidecektim herhalde. Şaka bir yana şimdiye kadar attığım en güzel goldü diyebilirim." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim "kumaşı çok iyi" demişti, Emre Belözoğlu fırsatı kaçırmadı

EN İYİ 11

En iyi 11'inin sorulması üzerine, "Bütün Barcelona'yı sayabilir miyim?" diyen Pedri, "Kaleye Ter Stegen, sağ beke Dani Alves, stoperlere, Eric Garcia ve Pique, sol beke Alba, orta sahaya Busquets ve Xavi, önlerine Messi, Ronaldinho ve Iniesta, ileriye de Cristiano Ronaldo'yu koyardım." diyerek sözlerini noktaladı.

Erol Bulut hayata döndürdü! Fenerbahçe'deyken "futboldan soğudum" demişti