Paylaşım kavgası

Cim-Bom'un maç sonrası sarı lacivertli salıncakta yer alan kartal paylaşımı tartışma çıkardı. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, “Bedelini ağır ödersiniz” diyerek G.Saraylı yöneticilere çıkıştı.

AKŞAM SPOR

Derbiden 1-0 galip ayrılan G.Saray, karşılaşmanın ardından peş peşe yapılan paylaşımlarla Beşiktaş'a göndermelerde bulundu. Siyah-Beyazlılar'ın 121. yıl dönümüne vurgu yapılarak paylaşılan görselde pastanın üzerinde kartal kanatlarına yer verilerek "Küçük bir doğum günü sürprizi" notu düşüldü. Sarı lacivertli salıncakta kartalın resmedilmesi ise tartışma yarattı.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, protokolde bulunan Galatasaraylı yöneticilere "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diye çıkıştı. Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk ise konuyla ilgili özür dilemeyeceklerini belirterek "Beşiktaş taraftarı benim kurucu başkanım Ali Sami Yen'e küfür edildiği için özür diledi mi ki biz paylaşım için Hasan Arat'tan özür dileyeceğiz" ifadelerini kullandı. Sarı-Kırmızılılar 46 puanda kalan Beşiktaş'a, "Fark var" başlığı ile büyüteçle görüntülenen puan tablosunu paylaşarak da gönderme yaptı.

BEŞİKTAŞ'TAN SERT YANIT

Siyah-Beyazlılar, Metin Öztürk'e şu ifadelerle yanıt verdi: "Tenhada özür dileyip süklüm püklüm olanların dışarıda kükrediğini söylüyorlar. Oysa biz sadece miyavlama duyduk!"

KARTAL YÜKSEKTE UÇAR

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ise "Başkanımız onların yöneticilerinden bu tweet'in derhal silinmesini istedi. Silineceğini söylediler. Biz Beşiktaş'ız. Kartal'ı sığdıracak bir kafes, ağırlığını taşıyacak bir salıncak henüz yapılmadı ve yapılmayacak dostlar. Kartal zaten yükseklerde uçar" dedi.