Paulo Dybala kapışması! Dünya devleri karşı karşıya

Paulo Dybala'ya devlerin radarında... Juventus'tan ayrılacağını açıklayan Arjantinli yıldıza ilgi büyük. İtalyan basını Arsenal ve Prens Selman'ın takımı Newcastle United'ın Paulo Dybala için harekete geçtiğini belirtti.

Aksam.com.tr

Paulo Dybala adım adım Premier Lig'e. Juventus ile sözleşme yenilemeyeceğini açıklayan ve takımdan ayrılacağı kesinleşen Arjantinli yıldızın talipleri artıyor. Mikel Arteta yönetiminde yeninden yapılanan ve kadrosunu güçlendirmek isteyen Arsenal ile Suudi Prens Selman'ın satın aldığı Newcastle United, 28 yaşındaki golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

PAULO DYBALA'NIN TALİPLERİ ARTIYOR

Juventus ile yeni sözleşme imzalamayan Paulo Dybala için yeni bir iddia ortaya atıldı. Aksam.com.tr'nin İtalyan basınından aktardığına göre, Arsenal ve Newcastle United'ın Arjantinli futbolcu ile ilgilendiği belirtildi.

PAULO DYBALA'DA SON ÇARE INTER

Haberde, Paulo Dybala'nın İtalya'dan ayrılmak istediği belirtilirken, Avrupa'da uygun bir seçenek bulamaması durumunda Inter'e transfer olabileceği kaydedildi. Ayrıca, Juventus'un sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli oyuncuyla yeni kontrat imzalamayacağı ifade edildi.

Paulo Dybala bu sezon Torino ekibiyle çıktığı 30 maçta, 13 gol ve 6 asist yapma başarısı gösterdi.