Paredes'e Fred tehdidi

Arjantinli yıldızın kararını uzun süredir bekleyen Galatasaray, Fred için Manchester United'ın kapısını çaldı. Cim-Bom, bu hamlesi ile Paredes'in yanıtını kısa sürede vermesini planlıyor.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

Orta saha transferini bir an önce bitirmek isteyen Galatasaray, her yolu deniyor. Sarı-Kırmızılılar, listenin ilk sırasında yer alan Leandro Paredes'in yanıtını uzun süredir bekliyor. Cim-Bom, 30 yaşındaki yıldız oyuncu Fred için Manchester United'ın kapısını çaldı. İngiliz ekibi, ilk teklifi geri çevirdi. G.Saray'ın bu hamle ile birlikte Paredes'in kararını kısa süre içinde vermesini planlıyor. 29 yaşındaki orta saha ile ilgilenen İtalyan ekibi Lazio da bu transferden vazgeçti.

FENERBAHÇE DE DEVREYE GİRDİ

Galatasaray, Leandro Paredes'in bonservisi için kulübü Paris Saint Germain ile anlaşma sağladı. Sarı-Kırmızılılar, Fransız ekibi ile 6 milyon euroya el sıkıştı. Cim-Bom'un ezeli rakibi Fenerbahçe de Paredes için devreye girdi. Sarı-Lacivertliler, hem Arjantinli oyuncuya hem de PSG'ye G.Saray'ın verdiği rakamın üzerinde bir teklif önerdi. Sarı-Kırmızılılar, Icardi ve Lucas Torreira ile Paredes'e baskı yapmaya devam ediyor. Teknik Direktör Okan Buruk da transferin son durumunu yakından takip ediyor

RASHİCA DERBİSİ KİMİN OLACAK

G.Saray ile F.Bahçe'nin karşı karşıya geldiği diğer transfer ise Rashica... Norwich, 27 yaşındaki oyuncunun satışından 12 milyon euro civarında gelir bekliyor. SarıKırmızılılar ise 6 milyon euro seviyelerinde bu transferi bitirmeyi düşünüyor. F.Bahçe, İngiliz kulübü ile görüşmelere başladı. Rashica'nın önceliği ise Galatasaray. Sarı-Lacivertliler ise öncelikle Norwich ile anlaşmak istiyor.