Parayı değil Beşiktaş'ı seçti

Milan'dan 3.5 milyon kazanan Hırvat hücumcu, Beşiktaş için 1 milyon euroluk fedakarlık yaptı. Arabistan'dan gelen astronomik teklifleri geri çevirdi.

AKŞAM SPOR

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Ante Rebic'e kavuştu. Bir süredir formayı giydirmek için pazarlıklarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Hırvat yıldızı 3 yıllığına renklerine bağladı. Kara Kartal, Rebic için İtalyan devi Milan'a 500 bin euro ve performansa bağlı olmak üzere toplamda 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Hırvat futbolcunun Beşiktaş'a gelme isteği, transfer sürecinin hızlı bitmesini sağladı.

YÖNETİMİ MEMNUN EDEN CEVAP

İtalyan ekibinden sezonluk 3.5 milyon euro kazanan 29 yaşındaki kanat-forvet, Beşiktaş'tan 2.5 milyon euro garanti ücret alacak. Siyah-Beyazlı formayı giymek için tam 1 milyon euroluk fedakarlık yaptı. Suudi Arabistan'dan son anda gelen teklifleri de geri çevirdi. Görüşmelerin başında Beşiktaş'ın projesinden etkilenen Hırvat yıldız, Siyah-Beyazlı yöneticilere verdiği sözden dönmedi. Rebic, bu duruşuyla Beşiktaşlı kurmaylardan tam not aldı

118 MAÇTA 29 GOL VE 17 ASİST

Son 4 sezon Milan forması giyen solak futbolcu, çıktığı 118 karşılaşmada 29 kez ağları sarsıp 17 kez de asist yaptı. Hırvat Milli Takımı'yla 41 maça çıkıp 3 kez gol sevinci yaşadı. Esas bölgesi sol kanat olan tecrübeli futbolcu, sağ kanat, on numara ve forvette de görev yapabiliyor. Tam bir joker. 2019'da Eintracht Frankfurt'tan Milan'a giderken piyasa değerini 40 milyon euroya kadar çıkarmıştı. 7 numarayı giyecek Rebic'in şu anki değeri 6 milyon euro.