Paola Egonu transferinde mutlu son! Resmi açıklama geldi

Paola Egonu transferinde düğüm çözüldü. Dünyanın en iyi voleybolcuları arasında gösterilen oyuncu gelecek sezon VakıfBank forması giyecek. Başkan Abdi Serdar Üstünsalih, Paola Egonu'nun transferini resmen açıkladı.

Ve Paola Egonu'nun VakıfBank'a transferi resmen açıklandı. Temsilcimizin CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Finali'nde Imoco Volley'i mağlup ederek şampiyon olduğu karşılaşma sonrası başkan Abdi Serdar Üstünsalih, Paola Egonu'yu transfer ettiklerini duyurdu.

PAOLA EGONU'YU FENERBAHÇE DE İSTEMİŞTİ

Bir dönem Fenerahçe'nin de gündeminde yer alan Paola Egonu, gelecek sezon VakıfBank'ın başarısı için ter dökecek. Egonu geçtiğimiz hafta Imoco Volley'e "Bu sadece bir veda. Yeni bir deneyim olacak. Onu yaşamak ve daha da gelişebilmek istiyorum. Öğrenmeyi asla bırakmazsın. Daha hiçbir şey bitmedi. Son maça kadar ağlamayacağıma dair kendime söz verdim" ifadeleriyle veda etmişti.

"PAOLA EGONU ARTIK BİZİM OYUNCUMUZ"

Şampiyonluk maçının ardından konuşan VakıfBank Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, Paola Egonu'yu kadrolarına kattığını duyurdu. Üstünsalih, "Paola Egonu artık bizim oyuncumuz. Biz daha öncesinde protokolümüzü yapmıştık, kendi takımımıza katmıştık. Bundan sonra artık bizim oyuncumuz olacak. Gidenleri de artık görürsünüz. Bunları söylemeyeyim, değişiklikler olabilir. Bize gelen Egonu var. Artık bizim oyuncumuz, bunun müjdesini vermiş olayım" ifadelerini kullandı.