Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un yıldızı Trabzonspor'a

Trabzonspor'dan sürpriz Benjamin Tetteh hamlesi... Spor Toto Süper Lig'den düşen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un yıldızları kapış kapış gidiyor. Son olarak Benjamin Tetteh için Trabzonspor iddiası ortaya atıldı. Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmek için geri sayıma geçen lider Trabzonspor'da Andreas Cornelius veya Djaniny giderse, o boşluk Yeni Malatyaspor'un Ganalı golcüsüyle doldurulacak.

Ajansspor

Andreas Cornelius ve Djaniny Semedo'nun taliplerinin her geçen gün artması Trabzonspor'u harekete geçirdi. Bordo-mavililer, Cornelius ve Djaniny'nin takımdan ayrılması halinde yerine transfer edilecek golcü için liste oluşturmaya başladı.

Anthony Nwakaeme'de detaylar ortaya çıktı: Trabzonspor'dan dünyaları istemiş!

TRABZONSPOR, TETTEH'İ GÜNDEMİNE ALDI İDDİASI

Gana basınında yer alan habere göre bordo mavililer, Yeni Malatyaspor'un küme düşmesiyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Benjamin Tetteh'e gözünü dikti.

Domenec Torrent'e sert ima: "Biz değil sen gideceksin!"

SEZON SONU TRABZONSPOR'A GİDEBİLİR

Haberde, 24 yaşındaki Ganalı golcünün Yeni Malatyaspor'dan ayrılması halinde rotasının Trabzonspor olabileceği belirtiliyor. Tetteh ile bir dönem Galatasaray'ın da ilgilendiği de haberde yer alan bilgiler arasında.

İkinci Mesut Özil vakası! Arda Güler'in takım arkadaşı elden gidiyor