Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'dan Beşiktaş'a büyük şok! 10 milyon TL'lik ince ayar...

Süper Lig'den düşen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, sözleşme feshetme hakkının son gününde Mustafa Eskihellaç'ın alacaklarını ödedi, 25 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'a bonservissiz gidişini önledi. Bu hamle sonrası siyah-beyazlılar, Mustafa Eskihellaç'ı transfer etmek için kesenin ağzını açacak. Yeni Malatyaspor devre arasında başarılı orta saha için Beşiktaş'tan 3 milyon euro talep etmişti.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'dan transferde ince ayar... Büyüklerin ağzının suyunu akıtan Mustafa Eskihellaç için Malatya ekibi öyle bir önlem aldı ki Beşiktaş neye uğradığını şaşırdı! Bonservisi el yaktığı için Mustafa Eskihellaç'ı bedavaya kapatmak isteyen Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'un "maaş" hamlesi sonrası bonservis ödemek zorunda.

Gemileri yaktı, hayalini açıkladı: Real Madrid'i istiyorum

ÖDEMENİN SON GÜNÜNDE YENİ MALATYASPOR PARAYI YATIRDI

Sabah'ın haberine göre, "Kara-Kartal"ın devre arasında da kadrosuna katmak istediği Mustafa Eskihellaç'ın, transferi için Yeni Malatyaspor'daki akıbeti bekleniyordu. Futbolcunun alacakları için Yeni Malatyaspor'a ihtarname gönderilirken, ödemenin son günü de 6 Mayıs olarak belirtilmişti.

Ancak Malatya cephesi sözleşmesini feshetme hakkının son gününde 25 yaşındaki futbolcunun 2 milyon TL'lik alacağını hesabına yatırarak bedavaya gidişini önlemiş oldu. Böylece artık başarılı sağ kanat oyuncusunu isteyen bonservis ödemek zorunda.

Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye kötü haber! Satır arasında dikkat çeken ifade

MUSTAFA ESKİHELLAÇ'TA BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ KASIMPAŞA

Bonservisi el yakan genç futbolcuya sadece siyah-beyazlılar talip değil. Kasımpaşa'nın oyuncuyu transfer etmek için 15 milyon TL teklif ettiği öğrenildi. Beşiktaş'ın ise durumu değerlendirdiği, bonservis için 10 milyon TL teklif götürmeyi planladığı kaydedildi.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, devre arasında oyuncusu için 3 milyon euro talep etmiş ancak o dönem Konyaspor da Beşiktaş da bu rakam karşısında geri adım atmıştı. Bu sezon küme düşen Yeni Malatya'da dikkat çeken bir performansa imza atan Eskihellaç, takımıyla toplamda 72 maça çıktı, 5 gol,-9 asistlik bir performans ortaya koydu. Mustafa Eskihellaç'ın Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 1 milyon 100 bin euro.

Domenec Torrent kulüp arıyor