Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce: Eksiklerimiz gelince daha iyi bir Malatyaspor izlettireceğiz

Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 27. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u konuğu etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan ve bulduğu gollerle ilk yarıda 3-0'lık skoru elde eden Hatayspor mücadeleyi 5-2 gibi ezici bir skorla kazandı. Yeni Malatyaspor karşılaşmada sadece 2 gol bulabildi. Maçın ardından Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce açıklamalarda bulundu.

AA

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Alaattin Gülerce de iyi bir hazırlık sonrası Hatay'a geldiklerini belirtti.

Gülerce, maçın ilk yarısında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını kaydetti.

Maçta istedikleri sonucu alamadıkları için üzgün olduğunu ifade eden Gülerce, şöyle devam etti:

Camia olarak zor ve sıkıntılı bir süreçten geçmekteyiz. Bu zor dönemde iyi bir hazırlık sonrası Hatay'a gelmiştik. İlk 45 dakika istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Bireysel hatalarla 3-0 mağlup duruma düştük ikinci yarıda sistem ve oyuncu değişiklikleri ile oyuna biraz ortak olduk. Skoru 3-2'ye getirdik, beraberliği yakalayacağımız pozisyonlar da ürettik ama maalesef istediğimiz sonucu alamadık, üzgünüz. Matematiksel olarak devam eden her şeyi sonuna kadar savaşacağız, bırakmayacağız.

Gelecek hafta Adana Demirspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Gülerce, "Bu haftayı bırakıp önümüzdeki Adana Demirspor maçına yoğunlaşıp, matematiksel olarak devam ettiği sürece savaşmayı sürdüreceğiz. Önümüzdeki hafta eksik olan arkadaşlarımız da takıma katıldığı zaman daha iyi bir Malatyaspor seyrettireceğiz. Üzgünüz, fazla söyleyecek bir şey yok." şeklinde konuştu.