Özil bize Tanrı’nın lütfu!

Arsenal’in İspanyol oyuncusu Santi Cazorla, Mesut Özil için “Bizi bambaşka bir seviyeye taşıdı. O adeta sihirli ayaklara sahip. O sihirli ayaklar bize Tanrı’nın bir lütfu olmalı” dedi.

Premier Lig’de şampiyonluk yarışı veren takımların başında gelen Arsenal’in İspanyol oyuncusu Santi Cazorla, Mesut Özil ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Tüm takım arkadaşlarının Mesut Özil’in Real Madrid’den ayrılarak Emirates’in yolunu tutmasına çok şaşırdıklarını ifade eden Cazorla, Özil’in bonservisine ödeden 50 milyon euronun her kuruşunu hak ettiğini söyledi. İspanyol oyuncu, El Pais’e verdiği demeçte, “Özil bizi bambaşka bir seviyeye taşıdı. Sihirli ayaklara sahip. Bir pasıyla oyunun kaderini değiştirebiliyor. Madrid’den ayrılarak bizi seçmesi, Tanrı’nın bize bir lütfu olmalı” dedi.

BENİ ETKİLEMEZ

28 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Futbol olarak olgunlaştığımızı düşünüyorum. Geçen seneye baktığımızda, çok saçma maçlar kaybettik. Mesut Özil’in gelişiyle biraz daha sol tarafa yakın oynamaya başladım. Ancak başkalarının iddia ettiği gibi takımımda geri planda kalmak gibi bir şey yok. Teknik direktörümüz Wenger bizi sahada tamamen özgür kılıyor” ifadelerini kullandı.