ÖZEL! Son düdüğe kadar heyecan

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı mağlup etmesiyle birlikte farklı senaryolar ortaya çıktı. 2 puan farkla lider olan Beşiktaş, Fenerbahçe'ye ikili averajda da üstün. Galatasaray'a karşı da genel averajda 6 gollük üstünlüğü var. 2 maçta 4 puan, Kartal'ı kupaya ulaştırır. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın hata şansı yok. Tablo şampiyonluk turunun son düdüğe kalacağını gösteriyor.

AKŞAM Özel Haber

Şafak GÖZMEN

Beşiktaş, Galatasaray deplasmanında kazansa ve Fenerbahçe, 90+6'da galibiyet golünü atmasa Kartal şampiyonluk turundaydı. Ama Beşiktaş adına belki de cumartesi en kötü senaryo gerçekleşti. G.Saray'a kaybetmekle kalmadılar, en yakın takipçileri F.Bahçe de A.Gücü deplasmanında 90+6'da bulduğu golle kazandı. Futbolda son haftalara en önde giren, en çok stres yaşayan takım olarak bilinir. İşte bu iki ihtimalin gerçekleşmesi Kartal'ın gardını bir anda düşürdü.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Emre Belözoğlu'nda 4 transfer

HÂLÂ İPLER KARTAL'IN ELİNDE

Beşiktaş hâlâ 2 puan önde ve şampiyonluğun en güçlü adayı olmasına rağmen, gerilimi iliklerine kadar hissetmeye başladı. Oysa kalan 2 maçta Kara Kartal'ın sezon ortalamasını yakalaması, şampiyonluk için yeterli olacak. Geride kalan 38 karşılaşmada maç başı 2.13 puan ortalamasına sahip Beşiktaş'ı 4 puan hedefe ulaştıracak. Çünkü 2 puan önünde olduğu Fenerbahçe'ye karşı ikili averaj üstünlüğü var. 4 puan toplaması halinde, Galatasaray'ın da şampiyonluk ihtimali kalmıyor.

Son dakika Trabzonspor haberleri... Transfer tamam! Nicolas N'Koulou...

İKİNCİLİK "TAMAMEN DUYGUSAL!"

Beşiktaş'ın kredisi olsa da F.Bahçe ve G.Saray'ın hata lüksü yok. Çünkü 2.'lik yarışında olası bir Şampiyonlar Ligi katılım başarısı, kulüplerin meteliğe kurşun attığı dönemde ilaç gibi gelecek. Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmaya uymayı kolaylaştırdığı gibi, transferde de elleri rahatlatacak. Beşiktaş'ın salı günü şampiyon olması için tek ihtimal var. Onlar kazanacak, FB ve GS kaybedecek. Bu ihtimalin gerçekleşme şansı düşük ama 'Futbolda olmaz olmaz' demek en doğrusu.

Aboubakar kızdırdı

Fatih Terim, Gedson Fernandes için devrede