ÖZEL! Son dakika Galatasaray haberleri... Fatih Terim'in yönetime sunduğu rapora AKŞAM ulaştı

Son dakika Galatasaray haberleri... Cimbom'un teknik patronu Fatih Terim'in ayrılmadan önce yönetime sunduğu rapora AKŞAM ulaştı... Terim, Ömer Bayram'la sözleşme yenilenmemesi, Luyindama ile Emre Kılınç'ın satılması ve Henry Onyekuru'nun da opsiyonunun kullanılmaması yönünde rapor bıraktı.

AKŞAM Özel Haber

Şafak GÖZMEN

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz, görevde kalması halinde Teknik Direktör Fatih Terim'le çalışmayacağını açıkladı. Ancak tecrübeli çalıştırıcı, ayrılmadan hemen önce mevcut yönetime yeni sezonun transfer planlaması yönünde bir rapor hazırlayıp sundu.

İmparator'un raporuna ise AKŞAM ulaştı. Fatih Terim, raporunda sadece sözleşmesi bitenlerin değil mukavelesi devam eden bazı oyuncularla da yola devam edilmemesi gerektiğini vurguladı

ÖZEL! Son dakika Galatasaray haberleri... Halil Dervişoğlu: Fatih Terim varsa ben de varım

ÇOK DİSİPLİNSİZ OLDUĞU İÇİN...

Fatih Terim, 2019'da transfer edilen ve sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan stoper Luyindama'nın disiplinsiz davranışlarda bulunduğunu raporunda belirtti. Demokratik Kongolu ile sözleşme yenilenmemesini ve yaz transfer döneminde satılmasını istedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, mukavelesi biten Martin Linnes, Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı ve Ömer Bayram ile de yeni sözleşme yapılmamasını bildirdi.

Bu dört isimin Galatasaray seviyesinde olmadıklarını raporunda ifade eden Terim, teşekkür edilerek yolların ayrılmasını istedi.

Son dakika Galatasaray haberleri... Diego Costa ve Galatasaray: Bu kez sıcak bakıyor

HERKES İÇİN BÜYÜK SÜRPRİZ

İmparator'un raporundaki asıl bomba ise Emre Kılınç ve Henry Onyekuru ile ilgili...

Terim, Emre'nin performansından memnun olmadığını raporuna ekledi ve "Satabilirsiniz" yönünde not düştü.

Tecrübeli teknik adam, Onyekuru'nun da opsiyonunun kullanılmaması yönünde görüş bildirdi. Nijeryalı futbolcunun son dönemdeki sergilediği tutumdan memnun olmadığını dile getiren Terim, raporunda Arda Turan, Emre Akbaba ve Ryan Donk'la yeni sözleşme yapılmasını da istedi.

Gedson ile Halil'in de takıma yeniden kazandırılması yönünde bilgi raporda yer aldı.

Öte yandan yönetim Marcao ile sözleşme yenilerken Luyindama ile yapılan görüşmeleri durdurdu. Terim'in raporu dikkate alındı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fatih Terim'in gözden çıkardığı Onyekuru için Fenerbahçe iddiası