ÖZEL! Son dakika Galatasaray haberleri... Bayram şekeri Ghezzal

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı-kırmızılılar, Cezayirli yıldızın transferinde sona yaklaştı... Galatasaray Yönetimi, Rachid Ghezzal'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Oyuncuyla ve kulübü Leicester City ile büyük ölçüde anlaşıldı. Transferin bayramda açıklanması bekleniyor.

AKŞAM Özel Haber

Şafak GÖZMEN

Şu ana kadar Kasımpaşa'dan Aytaç Kara ile Göztepe'den Alparslan Öztürk'ü bedelsiz olarak, Alper Barış Yılmaz'ı ise bonservisiyle kadrosuna katan Galatasaray, transferde asıl bombayı ise Ghezzal ile patlatacak. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Cezayirli oyuncu ile yapılan görüşmelerde büyük mesafe kat edildi. Sarı-Kırmızılı kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre; tarafların anlaşması an meselesi ve arada sadece küçük detaylar kaldı.

Son dakika Galatasaray haberleri... 9 yıllık hayal gerçek mi oluyor? Jürgen Klopp gözden çıkardı, Galatasaray talip oldu

DEĞERİNİ İKİ KATINA ÇIKARDI

Sarı-Kırmızılılar'ın Cezayirli oyuncuyla 4 yıllık prensip anlaşma sağladığı belirtildi. Ghezzal'ın G.Saray'dan 2 milyon 700 bin euro net maaş ve artı başarı bonusları alacağı ifade edildi. Piyasa değerini geçen yıl Beşiktaş'ta gösterdiği performansın ardından 5.5 milyon eurodan 12 milyon euroya çıkaran 29 yaşındaki oyuncu için Galatasaray'ın Leicester City ile 3.5 milyon euroya el sıkıştığı da gelen bilgiler arasında... İngiliz basınına yansıyan haberler de Ghezzal'ın kısa süre içinde İstanbul'a gelerek Galatasaray'a imza atacağı yönünde...

Son dakika Beşiktaş haberleri... Gedson Fernandes misillemesi

TARAFTARLARIN GÖZÜ KAP'TA

Galatasaray yönetimi ise birkaç gün içinde bütün işlemleri halledip Rachid Ghezzal'ı bayramda açıklamayı planlıyor. Taraftarlar bayram hediyesi olarak Cezayirli oyuncuyu vermek isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim, bu konuda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Son dakika Galatasaray haberleri... Fatih Terim milli yıldızı veto etti

Taraftarların gözü kulağı da gelecek KAP bildiriminde... Galatasaray, Ghezzal'ı kadrosuna kattığı an ezeli rakibi Beşiktaş'a çok büyük bir çalım atmış olacak. Valentin Rosier'i de kadrosuna katmak için kulübü Sporting Lizbon'la görüşen Galatasaray, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin ricası üzerine bu transferden vazgeçmişti.

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Gönderin gitsin! Vitor Pereira'dan Fenerbahçe'de kıyım