Özel rezalet! Galatasaray'da camia ayaklandı

Galatasaray'ın hazırlık maçından Tuzlaspor'a karşı aldığı 6-2'lik ağır yenilgi, camiayı isyan ettirdi... Süper Lig'e verilen arayı değerlendirmek için yapılan ve Marcao, Patrick van Aanholt, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu ve Halil Dervişoğlu gibi as oyuncuların da forma giydiği karşılaşmada alınan yüz kızartıcı mağlubiyete camiadan sert tepki var. Öte yandan takıma 2 gün izin verildi...

AKŞAM

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada TFF 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile bir hazırlık maçı yapan Galatasaray, karşılaşmayı 6-2'lik ağır bir skorla kaybetti. Bu hezimet sonrası Sarı-Kırmızılı taraftar Başkan Burak Elmas, Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent ve oyunculara büyük tepki gösterdi. Cim-Bom sahaya Berk, Omar, Bartuğ, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Aytaç, Barış, Oğulcan, Kerem ve Halil Dervişoğlu ilk 11'iyle çıktı. Milli oyuncuların yer almadığı takımda, diğer as oyuncular ise forma şansı buldu.

ÖZEL HABER | Luis Campos Galatasaray'daki ilk transferini yaptı! Kaleci sorunu çözüldü

EZEH MAÇTA FIRTINA GİBİ ESTİ

Karşılaşmada Tuzlaspor'a galibiyeti etiren golleri 20, 28 ve 50. dakikalarda Ezeh, 59. dakikada Onat Kutay Kurt, 78. dakikada Sedat Şahintürk ve 83. dakikada Jurgen Bardhi kaydetti. Galatasaray'ın golleri ise 15. dakikada Onat Kutay Kurt (kk.) ve 66. dakikada Ömer Bayram'dan geldi. Bu sezon TFF 1. Lig'de çıktığı 20 maçta 21 gol atan Tuzlaspor, 83 dakikada Galatasaray'a 6 tane gol atmayı başardı. Galatasaray'ın gollerinden birini de Tuzla'nın kendi kalesine atması, diğerinin de serbest vuruştan Ömer Bayram'la gelmesi dikkat çekici bir başka detaydı. Organize ataktan bir gol bile bulamadı.

ÖZEL HABER | Eski tüfekler hâlâ işliyor

KALEDE İLGİNÇ ANLAR YAŞANDI

Karşılaşmada Galatasaray'ın kalesinde ilginç anlar yaşandı. Sarı-Kırmızılılar, Tuzlaspor maçına kalede Berk ile başladı. Ardından Fatih Öztürk kaleye geçti ancak baş dönmesi yaşayan Fatih de çıkmak zorunda kaldı. İsmail Çipe'nin sakat olması nedeniyle Berk, Tuzlaspor'dan alınan özel izinle tekrar kaleye döndü ve maçı tamamladı. Trabzonspor maçındaki hatalarıyla tepki çeken Fatih de Berk de bu maçtaki performanslarıyla beğenilmedi.

Galatasaraylılardan GSTV'ye tepki! Sebebini duyunca çok şaşıracaksınız

PAYLAŞIM YARIDA KALDI

Galatasaray'ın resmi Twitter hesabı Tuzlaspor maçı için yaptığı skor paylaşımlarına 2-1'den sonra ara verdi. Sarı-Kırmızılılar, maç bitimiyle birlikte genel bir skor paylaşımı yaptı.

Luis Campos imzayı atıyor

OMAR 13 AY SONRA

Galatasaray'da Omar Elabdellaoui gözünden geçirdiği talihsiz kaza sonrasında 13 ay sonra ilk kez bir maça çıktı.Teknik Direktör Torrent, tecrübeli oyuncunun performansından memnun.

Burak Elmas seçime gidecek mi? Bizzat açıkladı

"ABARTI OLUYOR"

Tuzlaspor yöneticisi Nafiz Hacıalioğlu "Arkadaşlar 6-2'lik maç bir lig veya kupa maçı değildi, bu kadar gündeme getirilmesi abartı oluyor. Tuzlaspor 1. Lig'de ve biz zaten güçlü bir takımız." dedi.

Başkan transferi resmen duyurdu: Fenerbahçe'yle anlaştık

JOSEF'TEN KAHKAHA

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, Galatasaray'ın maçının bitmesinin ardından Twitter hesabından gözyaşlarıyla gülen ve kahkaha atan emoji simgesi paylaştı.

TORRENT'İN GALATASARAY KARNESİ

Maç: 4

Mağlubiyet: 4

Atılan gol: 6

Yenilen gol: 15