ÖZEL HABER | Ve Fenerbahçe kararını verdi! Slaven Bilic bu hafta açıklanıyor

Fenerbahçe, Slaven Bilic'i bu hafta içinde açıklamaya hazırlanıyor... Fenerbahçe Yönetimi'nin büyük çoğunluğu Bilic ismini onayladı. Birkaç kişi Alex de Souza'ya şans verilmesini istedi ancak çoğunluk Slaven Bilic yönünde oy kullanınca, Hırvat hocada karar kılındı. 53 yaşındaki teknik direktör, 7 Ocak'a kadar kamuoyuna duyurulacak.

AKŞAM Özel Haber

Vitor Pereira'nın kovulmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Fenerbahçe'de yönetim, Slaven Bilic'te karar kıldı. Hırvat hoca, Sarı-Lacivertli yönetimin en çok güvendiği isim olarak yapılan toplantıda ön plana çıkarken, çoğunluk da Slaven Bilic yönünde oy kullandı. Bazı isimler ise Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza'ya şans verilmesini dile getirdi. Ancak çoğunluk tercihini Bilic'ten yana kullanınca Sarı-Lacivertliler'in yeni hocası bir anlamda netleşti. Başarılı Hırvat hoca, Çin ekibi Beijing Guoan'la yollarını yarınki Shenzhen FC maçı sonrasında ayıracak.

Fazla naz Napoli'yi usandırdı! Kim Min-jae'de sürpriz gelişme

JORGE JESUS PAHALI GELDİ

Maç sonrasında takımla vedalaşacak olan Hırvat teknik direktör Slaven Bilic, ardından Türkiye'ye gelerek Sarı-Lacivertliler'le sözleşme imzalayacak. Slaven Bilic'le birlikte Benfica'dan kovulan Jorge Jesus'a da teklif götüren Fenerbahçe, Portekizli çalıştırıcının yüksek maaş ve transfer bütçesi istemesinin ardından görüşmeleri sonlandırmıştı. Bazı yöneticilerin ısrarla istediği Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza da Brezilya basınına yaptığı açıklamada; Sao Paulo genç takımıyla şampiyonluk yaşamak istediğini vurgulamıştı. 5 Ocak'ta başlayacak ligde Alex, Sao Paulo'nun genç takımının başında olacak.

Samuel Umtiti'de Fenerbahçe'ye iki rakip

SLAVEN BILIC, 2013-2015 ARASINDA BEŞİKTAŞ'I ÇALIŞTIRMIŞTI

Ülkemizde 2013-15 yılları arasında Beşiktaş'ı çalıştıran Slaven Bilic, Siyah-Beyazlı takıma oynattığı oyunla takdir kazanmıştı. Beşiktaş'ın başında 89 maça çıkan Hırvat Hoca, 1.82 puan ortalaması yakalarken, 2013-14 şampiyonluğu Fenerbahçe'ye, 2014-15'te ise Galatasaray'a kaptırmıştı. Bilic, bu hafta içinde Fenerbahçe'yle yüz yüze görüşme gerçekleştirecek. Taraftar anlaştığı takdirde ise Hırvat hoca hemen iş başı yapacak. Bilic'in Çin'deki bütün yardımcılarıyla birlikte Fenerbahçe'ye gelmek istediği, yönetimin de buna onay verdiği gelen bilgiler arasında...

ÖZEL HABER | Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a ilk resmi transfer teklifi yapıldı

ÖZEL HABER | Galatasaray'da 4. Henry Onyekuru dönemi

Beşiktaş'ın korktuğu başına geliyor! Cyle Larin'de sıcak gelişme

Zamalek, Galatasaray'ın eline bakıyor