ÖZEL HABER! Önder Karaveli AKŞAM'a konuştu: ''Adana'nın yeri zirve''

Gazeteniz AKŞAM'a konuşan Önder Karaveli, “Adanaspor'un bulunması gereken yer; ülkenin en üst ligidir. Adana orada olmalı ve Avrupa kupalarında mücadele etmeli” dedi.

AKŞAM Özel Haber

Soner Kan

Beşiktaş'taki "Futbol Gelişim Direktörlüğü" görevinden ayrılıp, Adanaspor ile yeni bir maceraya atılan Önder Karaveli, AKŞAM'a konuştu.

Karaveli, "Beşiktaş'tan ayrılmak çok zor oldu. Çünkü orası evim gibiydi. Adanaspor'dan aldığım teklif ve sunulan projeler beni heyecanlandırdı. Çünkü hayatım boyunca hep beni heyecanlandıran işlerin içinde oldum. O heyecanı kaybettiğim an antrenörlüğü bırakırım. Adanaspor'un bulunması gereken yer; ülkenin en üst ligidir. En üst lig hangisiyse Adanaspor da orada olmalı ve Avrupa Kupaları'na katılmalı" dedi. 48 yaşındaki teknik adam, "Neden Adanaspor?" sorusuna, "İnanmadığım hiçbir şeyin içinde olmam. Burada olmamım sebebi; Adanaspor'un bana anlattıklarına; ortaya koydukları projelere inanmam" yanıtını verdi. Deneyimli hoca, "Sayın Ahmet Nur Çebi de benim sahada olma isteğimi çok iyi biliyordu. Bana; 'Eğer bir takım teklifte bulunur, bu hem seni hem de bizi mutlu ederse gitmene izin veririm' demişti. Gelen bazı teklifl er vardı ama kulübe götürmedim. Adanaspor'dan teklif gelince de Başkanımızdan izin istedim ve o da verdiği sözü tuttu." yorumunu yaptı.