ÖZEL HABER | Luis Campos Galatasaray'daki ilk transferini Roman Bürki ile yapıyor

Galatasaray, Borussia Dortmund forması giyen file bekçisi Roman Bürki ile 4 aylık prensip anlaşması sağladı. Başkan Elmas'ın danışmanı olan Luis Campos bu transferde görüşmeleri yönetti.

AKŞAM Özel Haber

Orçun ÖZATEŞ

Galatasaray'da kaleci krizi sona ermek üzere. Fernando Muslera'nın sakatlanmasının ardından Fatih Öztürk ve İsmail Çipe'den istenen verimi alamayan Cim-Bom, Borussia Dortmund forması giyen yedek kaleci Roman Bürki ile 4 aylığına prensip anlaşması sağladı.

Borussia Dortmund, 31 yaşındaki İsviçreli kalecisini kiralık göndermeyi kabul etmeye yakın. Başkan Burak Elmas'ın danışmanı olan Luis Campos bu transferde görüşmeleri yönetti. Teknik direktör Domenec Torrent de onay verince iş bitme aşamasına geldi.

ÖZEL HABER | Eski tüfekler hâlâ işliyor

Bu sezon forma giyemeyen Bürki, geçtiğimiz sezon comparısonator.com'un verilerine göre şu istatistikleri yakaladı:

- 19 maçın 4'ünde kalesini gole kapattı.

- Maç başına yediği 1.54 golle Bundesliga'da en iyi 13. kaleci konumundaydı.

- Maç başına yaptığı 3.24 kurtarışla Bundesliga'daki en iyi 6. kaleciyken, %68'lik kurtarış oranıyla en iyi 7. kaleciydi.

- Maç başına yaptığı 27.4 başarılı pas ile Bundesliga'daki kaleciler arasında 17.sırada yer aldı.

Özel rezalet! Galatasaray'da camia ayaklandı

DORTMUND'LA GÖRÜŞÜYORUZ

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, üyelerle yaptığı toplantıda Roman Bürki transferi ile ilgili bilgiler verdi. Elmas, "Bürki ile anlaştık. Dortmund ile görüşüyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaraylılardan GSTV'ye tepki! Sebebini duyunca çok şaşıracaksınız

"KONU KAPANDI"

GZT Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, "Okan konusu bizim tarafımızdan kapandı ama Galatasaray ile irtibatımız sürüyor. Biz Galatasaray'a diyoruz ki; teklif edeceğiniz futbolcular içerisinde teknik ekibimizin kabul edeceği futbolcular olursa konuşulabilir." dedi.

Luis Campos imzayı atıyor

Burak Elmas seçime gidecek mi? Bizzat açıkladı