ÖZEL! Fenerbahçe'den Galatasaray'a teşekkür

Fenerbahçe Futbol Akademi Genel Koordinatörü Tahir Karapınar, “Ezeli rakibimizin, ebedi dostumuzun TV kanalında Fenerbahçeli bir oyuncudan bahsedilmesi büyük bir centilmenlik. Herkese teşekkürler.” diye konuştu.

AKŞAM Özel Haber

Orçun ÖZATEŞ

Elit U19 Ligi'nin 16. haftasında Galatasaray'ın evinde Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından GS TV'de yaşananlar gündeme oturdu.

GS TV'de program sunucusu Serbay Şenkal, derbide harika bir gol atan ve sergilediği oyunla göz dolduran Fenerbahçe'nin 16 yaşındaki oyuncusu Arda Güler ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti.

Şenkal'ın "Türk futbolu çok önemli bir oyuncu kazanacak. Fenerbahçe'yi de bu bağlamda tebrik etmek lazım." ifadelerini kullandı. O anlar sosyal medyada iki takım taraftarından da alkış aldı.

FLORYA'DA İYİ AĞIRLADILAR

Fenerbahçe Futbol Akademi Genel Koordinatörü Tahir Karapınar, yaşanan bu olayla ilgili AKŞAM'a konuştu.

Karapınar, "Ezeli rakibimizin ebedi dostumuzun TV kanalında Fenerbahçeli bir oyuncudan bahsedilmesi büyük bir centilmenlik. Ayrıca Florya'da bizi çok iyi ağırladılar. İki takımın büyüklüklerine yakışır müthiş bir mücadele yaşandı. Centilmence bir maç oldu. Herkese teşekkür ediyoruz. Bu çocuklar Türk futbolunun geleceği, hangi takımda olduğu önemli değil. Türk futbolu için hepsine destek olmalıyız." ifadelerini kullandı.

SÖZLEŞMESİ 2023'TE BİTİYOR

Kariyerine Gençlerbirliği altyapısında başlayan Arda Güler, 2019 yılında Fenerbahçe altyapısına geçiş yaptı. Bu sezon U19 takımıyla 13 maça çıkan Arda Arda Güler, 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Sezon başında Fenerbahçe ile profesyonel sözleşme imzalayan Arda'nın kontratı 2023 yılında sona eriyor. 16'lık yıldız son dönemde A takımla antrenmana çıktı.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu dönemi bitti! Ali Koç'tan teknik direktör sözleri: Alman ya da Portekiz...