ÖZEL! Fenerbahçe'de liste dışının maliyeti 19.5 milyon euro!

Fenerbahçe, Dinamo Kiev maçının isim listesine alınmayan Kim'in dışındaki 9 oyuncu için 19.5 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Bu oyuncuların maaş toplamı ise 13 milyon euro civarında…

AKŞAM Özel Haber

Şafak Gözmen

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turunda karşılaşacağı Dinamo Kiev maçı öncesinde UEFA'ya gönderdiği isim listesi belli oldu.

Listede Rennes ile anlaşan Kim Min Jae ile Gustavo, Tisserand, Meyer, Samatta, Caulker, Lemos, Nazım, Çağtay ve Tiago Çukur yer almadı.

Sarı-Lacivertliler, Kim'in dışında kalan 9 oyuncu için Transfermarkt verilerine göre; toplam 19.5 milyon euro bonservis ödemesi yaptı. Bu oyuncuların maaşlarının toplamı ise 13 milyon euro civarında...

YENİ TRANSFER ALINDI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus yeni transferler Arao ve Joshua King'i 25 kişilik isim listesine dahil etti. Takımdan ayrılacağı konuşulan Berisha, Dimitris Pelkas geniş kadronun içerisinde yer aldı.

Fenerbahçe'de kamp döneminin beğenilen isimlerinden biri olan İsmail Yüksek de kadroda yer aldı. Kaleci Altay Bayındır'ın yedeği ise Ertuğrul oldu.