ÖZEL! Ali Koç 'ilgimiz yok' dedi, Sergen Yalçın imzaladı

Beşiktaş, Sergen Yalçın krizini çözdü. Başarılı çalıştırıcı 1 yıllık imzayı attı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye, “Sergen Yalçın'la kesinlikle ilgilenmiyoruz” dedi. Bunun üzerine Çebi, yönetici Emre Kocadağ'ın Etiler'deki evinde Yalçın'la buluştu. Kritik zirveden mutlu son çıktı.

AKŞAM Özel Haber

Orçun ÖZATEŞ

Beşiktaş'a çifte kupa kazandıran Sergen Yalçın, "Benim Beşiktaş'tan ayrılmam söz konusu değil" mesajını verip, neden uzun süre imza atmadı. Gündemdeki bu tartışmanın perde arkasını AKŞAM araştırdı.

İşte yaşanan gelişmeler: Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanan ve Beşiktaş'ın 4-3 kazandığı derbiden önce yönetimin başka hocalarla görüşmesine çok sinirlenen Sergen Yalçın, derbiyi kazandıktan sonra kendisine muhalif yöneticilere karşı tavrını net şekilde koydu.

Yalçın bu dönemle ilgili "Kulüpte inanılmaz şeyler yaşanıyor. Sezon sonu konuşacağım." diyerek rahatsızlığının işaretlerini verdi. Yalçın'ın bu dönemde kulüpte kalmasında en büyük etken Başkan Ahmet Nur Çebi'nin desteği oldu

ÖZEL! Sadettin Saran'dan kulüplere: Süper Lig 350-400 milyon dolar eder

AHMET NUR ÇEBİ DEVREYE GİRDİ

Beşiktaşlı yöneticiler, sezon sonunda Sergen Yalçın'la yaptığı görüşmelerden de sonuç alamadı. Devreye giren Başkan Ahmet Nur Çebi kulübün mali şartlarını zorlayarak Yalçın'a geçen sezon kazandığının tam 4 katını önerdi. Genç teknik adam, bu teklife olumsuz bir yanıt verdi. Ardından Fenerbahçe'nin sembol isimlerinden Rıdvan Dilmen'in Yalçın'ın olumsuz tavrını sosyal medyada paylaşması, "Fenerbahçe'ye gidecek" söylentilerinin daha da alevlenmesine neden oldu. Ancak Fenerbahçe camiasından bu konuda Başkan Ahmet Nur Çebi'yi rahatlatan bir duruş geldi.

"1 YIL HOCAMIZIN TERCİHİ"

Fenerbahçe Başkanı Koç, Kulüpler Birliği toplantısında görüştüğü Çebi'yle sohbetinde, "Kesinlikle Sergen Yalçın ya da Beşiktaş'tan bir futbolcuyla ilgilendiğimiz iddiaları çıkarsa itibar etmeyin. Asla böyle bir şey olmayacak." şeklinde güvence verdi. Çebi bu konuşma sonrasında yönetici Emre Kocadağ'ın Etiler'deki evinde Yalçın ile ikinci kez bir araya geldi. Bu kez anlaşma sağlandı.

Kocadağ zirve sonrası, "Sözleşmenin 1 yıl olması hocamızın tercihi. Bizim için de uygun bir süreç. Seneye takılacağımız bir konu yok. Sözleşmedeki sadece madde." dedi.

Son dakika Beşiktaş haberleri... Salih Uçan Beşiktaş'ta

PRİMLERLE 36 MİLYON TL'YE ÇIKABİLİR

Yıllık 22 milyon TL kazanacak olan Sergen Yalçın, Süper Kupa yeni sezon şampiyonluk ve kupa alınması halinde toplamda 36 milyon TL kazanmış olacak.

"10'UN YERİ BURASI"

Beşiktaş Kulübü resmi twitter hesabından, #10unYeriBurası hashtagiyle anlaşmayı duyurdu ve Ahmet Nur Çebi, Emre Kocadağ ve Sergen Yalçın'ın olduğu bu fotoğrafı paylaştı.

Ahmet Nur Çebi'den taraftara: Söyleyin imzayı atsın yavrucuğum