ÖZEL! Abdülkerim Bardakcı için devler sıraya girdi! 3'lü kapışma

Beşiktaş, 2 milyon euro artı takas teklifi yaptı. Galatasaray'ın teklifi ise 3 milyon euro artı oyuncu oldu. Fenerbahçe şu an bu tekliflerin gerisinde. Konyaspor 5 milyon euro istiyor. Takas olursa bu rakam 4 milyon euroya kadar inecek.

AKŞAM Özel Haber

Orçun Özateş

Transferin 1 numaralı gündemi olan Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakcı için Süper Lig'in devleri sıraya girmiş durumda. Marcao'nun taliplerin artması nedeniyle arayışa geçen Galatasaray ve yerli stoper takviyesi planlayan Beşiktaş, Konyaspor'a resmi tekliflerini iletmiş durumda.

Kim'in satılması durumunda bir B planı belirleyen Fenerbahçe ise Süper Lig ekibine bir nabız yoklaması yaptı. 27 yaşındaki başarılı stoperle Fransa'dan da ilgilenen takımlar var.

GALATASARAY'IN TEKLİFİ EN YÜKSEĞİ

Beşiktaş, 2 milyon euro artı oyuncu takası teklifinde bulundu. Galatasaray'ın da teklifi takas artı 3 milyon euro oldu. Fenerbahçe'nin ise teklifi iki kulübün biraz gerisinde. Konyaspor takasa pek sıcak bakmıyor.

Kulübün istediği rakam ise 5 milyon euro. Konyaspor, bu rakamın aşağısına Abdülkerim'i satmak istemiyor. Takas konusu devreye girerse rakamın 4 milyon euro seviyelerinde olması bekleniyor. Takas için önerilecek futbolcuların isimleri de Konyaspor'un kararı için çok önemli.

1 SENE DAHA KONYA'DA KALABİLİR

Konyaspor Yönetimi, deneyimli oyuncusunu 1 sene daha oynatıp öyle satmayı da düşünüyor. Teknik Direktör İlhan Palut'da bu düşünce de. 27 yaşındaki oyuncunun Konyaspor ile sözleşmesi 2025 yılının haziran ayında bitiyor.

Geçen sezon 34 maçta 3 bin 14 dakika sahada kalan başarılı stoper 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Transfermarkt verilerine göre; oyuncunun piyasa değeri ise 5 milyon euro. Abdülkerim Bardakcı'nın 2018 yılında piyasa değeri sadece 350 bin euroydu.