Özbek: 'Hedef çifte kupa'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ''Lig bitti şimdi Türkiye Kupası'na hazırlanıyoruz. Çifte kupa ile tamamlamak istiyoruz'' dedi.

Bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen ve uluslararası alanda ilgi gören İstanbul Autoshow Fuarı'na Galatasaray Kulübü'nün yeni başkanı Dursun Özbek ve eşi de katıldı. Ziyaret ettiği Skoda standın da basın mensuplarına da açıklamalar yapan Dursun Özbek bugün yapılacak olan şampiyonluk kutlamalarının çok güzel geçeceğini ve taraftalar için çok güzel bir şov hazırladıklarını söyledi.

Galatasaray'ın 36'ıncı başkanı olan Dursun Özbek sezonu 2 kupa ile kapatmak istediklerine de belirtirken  3 Haziran Çarşamba günü Türkiye Kupası finalinde oynanılacak olan Bursaspor karşılaşması ile ilgili olarak da "Lig bitti şimdi Türkiye Kupası'na hazırlanıyoruz. Çifte kupa ile tamamlamak istiyoruz. Çarşamba günü Bursaspor ile final oynayacağız. Ben bu finalin dostluk ve kardeşlik içinde geçmesini istiyorum. Dün Rize'de güzel tablolar vardı. Aynı tablonun Bursa'da da tecelli etmesini istiyorum. Çünkü maksadımız Türk sporuna hizmet etmek. Türk sporunu bir yere getirmek. Bursaspor zaten çok misafir perver. Onlara da başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın milli takıma gittiği ve kutlamalara katılmayacağı yönünde sorulan sorulara ise Başkan Özbek, "Sabah fuara geldim başka yere uğramadım. O yüzden tam bilgim yok. Teknik ekip ile görüşüp detayları öğreneceğim ancak o zaman bilgi verebilirim." ifadelerini kullandı.

İHA/DHA