İşte Miguel Crespo'nun yeni ekürisi! Ozan Tufan'ın yerine gelecek isim belli oldu

Miguel Crespo'nun yanına gelecek ve Ozan Tufan'ın yerini dolduracak isim Almanya'dan buludu. Fenerbahçe gelecek sezon iddialı takım oluşturmak istiyor. Miguel Crespo'yu destekleyecek ve Ozan Tufan'ın yerini alacak bir orta saha arayan Kanarya, milli takımın yıldızı ile temasa geçti.

Sabah

Kanarya hem Ozan Tufan'ın yerini dolduracak hem de Miguel Crespo'nun yükünü hafifletecek ismi Bundesliga'dan getiriyor. Gelecek sezon için şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, Köln'ün milli yıldızı Salih Özcan'ı kadrosuna katmak istiyor.

MIGUEL CRESPO VE OZAN TUFAN'I ETKİLEYECEK TRANSFER

Sabah'ın haberine göre, Sarı-lacivertliler, Salih Özcan için Köln ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Transfermarkt verilerine göre, güncel değeri 7 milyon Euro olan 24 yaşındaki futbolcu için astronomik bir bonservis bedeli talep edilmezse transfer gerçekleşecek.

SALİH ÖZCAN ORTA SAHANIN YENİ İSMİ OLACAK

Fenerbahçe, bu sezonda geleneği bozmayarak orta sahaya bir takviye yapmayı hazırlanıyor. Salih Özcan'a imza attırmayı amaçlayan sarı-lacivertliler gelecek sezon uygulanacak yabancı kuralını da göze alarak hareket ediyor.

TARZI BALLACK'A BENZETİLİYOR

8 ve 10 numara oynayabilen Salih Özcan, stiliyle Almanya'nın unutulmaz yıldızlarından Michael Ballack'a benzetiliyor.

SALİH ÖZCAN'IN BU SEZONKİ KARNESİ

Bu sezon Köln ile 32 maça çıkan Salih Özcan, 2 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. 2347 dakika sahada kalan milli oyuncu, takımının vazgeçilmez isimlerinden biri olmayı başardı.