Yerli Pogba'dan yeni Pogba'ya! Ozan Tufan'ın yeri ROGON'dan doluyor...

Ozan Tufan'ın yerine ROGON'dan yeni Paul Pogba geliyor. Fenerbahçe, kadro dışı kalan ve takımdan ayrılması beklenilen Ozan Tufan'ın alternatifini ROGON menajerlikte buldu. Sarı-lacivertliler ''Yeni Paul Pogba'' olarak lanse edilen Ilaix Moriba ile temasa geçti.

A SPOR

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın yeri ROGON menajerliğin oyuncusu ve "Yeni Paul Pogba" olarak lanse edilen Ilaix Moriba ile dolacak. Teknik direktörlük görevi için Jorge Jesus'la temaslarını sıklaştıran sarı-lacivertli yönetim, bir yandan da kadroya dahil edilecek isimler için araştırmalarını sürdürüyor.

YERLİ PAUL POGBA OZAN TUFAN'DAN YENİ PAUL POGBA MORIBA'YA

A Spor'un haberine göre, Miha Zajc ve Miguel Crespo'nun yanına iyi bir orta saha daha almak isteyen Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi. Ozan Tufan'ın da kadro dışı oldığu Sarı-lacivertlilerin Valencia'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Leipzig'de bulunan Ilaix Moriba ile ilgilendiği ifade edildi.

MORIBA'NIN KARNESİ

"Yeni Pogba" olarak lanse edilen oyuncuyu kiralamak için girişimlere başladığı belirtildi. Leipzig'in de 19 yaşındaki yeteneği 12 veya 24 aylığına bir takıma kiralamaya sıcak baktığı ifade edildi. Genç oyuncuyla ayrıca Granada'nın da ilgilendiği iddia ediliyor.

Bu sezon Valencia formasıyla La Liga'da 10 maça çıkan Moriba gol veya asist katkısı üretemedi. 19 yaşındaki Gineli oyuncunun menajerliğini ise Fenerbahçe'de birçok oyuncunun menajerliğini yapan ROGON yapıyor. Moriba'nın güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro olarak belirtiliyor.

ROGON'DAN BİR OYUNCU DAHA YOLDA