Ozan Tufan'ı gölgede bırakacak... Fenerbahçe'den bir yıldız daha kaydı! Kasayı dolduracak

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın ardından bir ayrılık daha yaşanıyor. Geçtiğimiz sezona damga vuran Miha Zajc, Torino'ya transfer oluyor. Sloven oyuncu bonservis bedeli ile Ozan Tufan'ı gerisinde bıraktı. İşte Fenerbahçe'nin kasasını dolduracak transferin ayrıntıları...

Fanatik

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'dan sonra Miha Zajc da takımdan ayrılıyor. Geçen sezon kariyerinin en verimli performansına imza atan Sloven futbolcuya İtalya'nın köklü ekibi Torino talip oldu. Sarı-lacivertlilerle 8 milyon euro bonservis bedelinde anlaşan Çizme ekibi transferi tamamladı.

OZAN TUFAN'I GERİDE BIRAKARAK AYRILIYOR

Aksam.com.tr'nin Fanatik'ten aktardığı habere göre; Torino, Fenerbahçe'den Miha Zajc'ı 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek 4 yıllık anlaşma ile kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezonun başında, Genoa'da geçirdiği kiralık dönemin ardından takıma geri dönen ve Vitor Pereira ile küllerinden doğan Sloven yıldız performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Ozan Tufan'ın ardından takımdan ayrılacak olan Miha Zajc, Fenerbahçe'ye 8 milyon euro kazandırarak milli yıldızı da geride bırakmış olacak.

FENERBAHÇE'NİN ONAY VERMESİ BEKLENİYOR

Aksam.com.tr'nin Fanatik'ten aktardığı haberin devamında; Fenerbahçe'yi 8 milyon euroya ikna eden Torino'nun Sarı Kanarya ile son detayları görüştüğü ifade edildi. Sarı-lacivertliler birçok takımdan talibi olan Sloven futbolcunun satışına onay verdiği takdirde transfer resmen duyurulacak.

JORGE JESUS, "KALIRSA OYNATIRIM" DEDİ

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, geçtiğimiz sezon çıktığı 41 resmi maçta 9 gol, 2 asistle skor katkısı veren, hazırlık kampının dikkat çeken isimleri arasında yer alan Zajc'ın durumunu yakından takip ediyor.

Tecrübeli futbol insanı, transfere kulüp menfaatine uyması halinde sıcak bakıyor. Bu hafta içerisinde Fenerbahçe ile Torino arasındaki görüşmelerden anlaşma sağlanamaması halinde Jesus'un kadro planlarında Zajc'ın olduğu öğrenildi.