Ozan Tufan'dan Hüseyin Göçek'e: Mahvediyorsun bizi ya! Galatasaray maçı gibi...

Ozan Tufan, 1-0 kaybedilen Göztepe maçında karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek'e isyan etti.

AKŞAM

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ozan Tufan, ilk devrede kendi lehlerine faul çalınmadığı gerekçesiyle karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek'e isyan etti. Ozan'ın, "Mahvediyorsun bizi ya!" şeklindeki sözleri, net şekilde duyuldu. İkinci yarıda ise yine Ozan, "Yere yatan kalkmıyor. Galatasaray maçı gibi." diyerek veryansın etti.

Sarı-lacivertli futbolcular, Göçek'in bazı kararlarında uzun süre itiraz etti. Fenerbahçe yedek kulübesi de onlara katıldı. Teknik Direktör Erol Bulut, pozisyonlarda yerinde duramadı.

Mesut günler kabusa döndü! 0-1

ALİ KOÇ ÇOK SİNİRLENDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maçtan önce futbolcularla saha içinde tek tek görüştü. Başkan'ın kaçan pozisyonlar sonrasında oldukça sinirli olduğu da gözlendi. Fenerbahçe Yönetimi'nin sesleri, saha içerisinden de duyuldu. Sarı-lacivertliler, dünkü maça da değişik bir kadroyla çıktı. Sakatlığı süren Gustavo'nun eksikliği hissedildi. Sambacı tribündeydi.

Rıdvan Dilmen: Görünen köy kılavuz istemez, Erol Bulut ile olmuyor!

KÖTÜ REKOR

Bu sezon sahasında 5. mağlubiyetini alan sarı-lacivertliler, Süper Lig tarihinde bir sezondaki en yüksek sayısını tekrarladı (1968/69, 1987/88 ve 1992/93 ile birlikte).

Caner Erkin'i kimse sakinleştiremedi! Erol Bulut'a şok tepki

Erol Bulut: Zemin biraz bozuktu, yeni bir başlangıç yapacağız