Ozan Tufan ve Allahyar'dan sonra İngiltere'ye bir satış daha! Fenerbahçe'ye çılgın rakam

Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh sonrası Fenerbahçe İngiltere'ye bir satış daha yapmaya hazırlanıyor. Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh'i Hull City'ye satan Fenerbahçe, Mergim Berisha için Leeds United ile resmi görüşmelere başladı.

Fenerbahçe'de Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh'ten sonra Mergim Berisha da İngiltere'nin yolunu tutmaya hazırlanıyor. Ozan ve Allahyar'ı, toplamda 7.5 milyon euro bedelle Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'e gönderen sarı lacivertlilerde, Leeds United da Mergim Berisha'ya talip oldu.

OZAN TUFAN VE ALLAHYAR'DAN SONRA BERİSHA

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Daha önce önce Alman ekiplerinden Mainz ve Stuttgart'ın talip olduğu Mergim Berisha için Fenerbahçe, Stuttgart'ın Berisha'yı kiralamak için yaptığı şartları kabul etmedi. Fenerbahçe, zorunlu satın alma maddesi de istiyor.

Mainz ve Stuttgart'ın dışında yeni bir talibi çıkan Mergim Berisha'yı, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leeds United'ın kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ve İngiliz ekibinin Fenerbahçe ile resmen görüşmelere başladığı ifade edildi.

ESKİ HOCASI ORADA

Geçtiğimiz sezon başında RB Salzburg'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Mergim Berisha, şu anda Leeds United'ı çalıştıran ABD'li teknik adam Jesse Marsch ile Salzburg'da birlikte çalışmıştı. Jesse Marsch'ın, Berisha transferini özellikle istediği ifade edildi.

BEKLENENİ VEREMEDİ

24 yaşındaki Alman forvet Mergim Berisha, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 31 maçta 7 gol 2 asistlik katkı sağlamıştı.