Ozan Tufan ortalığı fena karıştıracak! Fenerbahçe'yi pişman edecek hamle

Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan için flaş bir iddia gündeme geldi. Ozan Tufan'ın, Fenerbahçe'yi pişman edecek düşüncesi Galatasaray ya da Beşiktaş'a transfer olması.

Fotospor

İngiliz Watford takımından geri çağrılan ancak beklentileri karşılayamayan Ozan Tufan için gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Ozan Tufan'ın Galatasaray ya da Beşiktaş'a transfer olabileceği iddia edildi.

OZAN TUFAN'DAN BOMBA HAREKET

Watford, Premier Lig'de kalırsa sorun yok. Ozan için Fenerbahçe'nin kasasına 7 milyon euro girecek. Ancak aksi bir durumda Ozan'a ne olacağı merak konusu.

Emre Belözoğlu, Ozan'ı Başakşehir'e istiyor. Volkan Demirel, Karagümrük'e istiyor. Ancak Ozan'ın Başakşehir ya da Karagümrük'e gitmek yerine, bonservisini bedelsiz isteyeceği Galatasaray ya da Beşiktaş'a giderek, Fenerbahçe'yi pişman etmek istediği iddia edildi. Watford'un ligde kalsa ve Ozan'la sözleşme yapmak zorunda kalsa bile takımda tutmayacağı, kiralayacağı ya da satacağı yine gelen bilgiler arasında.

Bu durumda hem Beşiktaş'ın hem de Galatasaray'ın da yine Ozan için devreye gireceği ve çalışma yapacağı konuşulanlar arasında.

Ozan, Fenerbahçe dışında Türkiye'de oynadığı her takımda başarılı oldu. Hatta Alanyaspor'd çalışırken milli takıma geri bile döndü.

(Fotospor)