Ozan Tufan muradına eriyor! Sergen Yalçın'ın hayali gerçek oluyor

Ozan Tufan'ın yeni takımı belli oluyor. Sergen Yalçın döneminde de Beşiktaş'ın gündemine gelen Ozan Tufan'ın adı bir kez daha Siyah-Beyazlılarla anılıyor. Beşiktaş'a gelmek istediğini daha önce açıklayan milli futbolcunun akıbetini Watford'un durumu belirleyecek.

Beşiktaş Ozan Tufan için bir kez daha devrede. Sergen Yalçın döneminde Siyah-Beyazlıların kapısından dönen Ozan Tufan, bir kez daha Beşiktaş'ın gündeminde. Ceyhun Kazancı'ya Beşiktaş'ta oynamak istediğini söylediği iddia edilen milli futbolcunun kaderi Watford'un durumuna göre netlik kazanacak.

OZAN TUFAN İÇİN 7 MİLYON EURO BONSERVİS OLASILIĞI

Çünkü Ozan'ın sezon başında kiralandığı İngiliz ekibi Watford ligde kalırsa, milli oyuncu 7 milyon Euro'ya Premier Lig oyuncusu olacak. Fenerbahçe defteri kapanacak.

BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRİP KİRALAYACAK

Fotomaç'ın haberine göre, Beşiktaş ise burada devreye girecek. Watford'dan Ozan'ı kiralamaya çalışacak. Watford küme düşerse Beşiktaş, Ozan'ın Fenerbahçe'den bonservisini bedelsiz almasını bekleyecek. Ancak o durumda da Ozan için başka takımların devreye girme ihtimali ortaya çıkabilecek.

BEŞİKTAŞ'A YEŞİL IŞIK YAKTI

O yüzden Beşiktaş, Fenerbahçe'nin kapısını çalıp, makul bir rakama Ozan'ı almak için de hamle yapacak. Ozan'ın daha önce de Beşiktaş'a yeşil ışık yaktığı belirtilmişti. Tecrübeli orta sahanın Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'ya "Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dediği ifade edilmişti.

(Fotomaç)

Cengiz Ünder geceye damga vurdu! Puskas ödülünü alacak gol: Açan tekrar bakıyor...

Arda Güler Türkiye transfer rekorunu kırıyor! İnanılmaz rakama dünya devine

Burak Yılmaz'a sürpriz ülkeden inanılmaz teklif! Taraftarlar havalimanına akın edecek...