Ozan Tufan asıl şimdi yandı! Jorge Jesus'tan 100 euroluk bir garip karar

Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'den ayrılması beklenirken aksi bir durumda oyuncunun başı büyük bir dertte! Yeni teknik direktör Jorge Jesus'un koyduğu bir kural, Ozan Tufan'ın cebini eritecek cinsten. İşte Jorge Jesus'un aldığı o garip karar…

aksam.com.tr

Fenerbahçe kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertlilerde bir türlü istikrar yakalayamayan deneyimli futbolcunun yeni adresinin Hull City olması bekleniyor. Bu arada Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'de kalması halinde Jorge Jesus'un aldığı bir karar oyuncunun başını oldukça ağrıtacağa benziyor.

Gece yarısı Tuğba Şenoğlu depremi! Yer yerinden oynadı: Ülkeyi terk ederim

OZAN TUFAN'IN CEBİ DERTTE!

Ozan Tufan'ın Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye transferine kesin gözüyle bakılırken milli futbolcunun Fenerbahçe'de kalması durumunda cebi eriyebilir! Sarı-Lacivertlilerin yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un aldığı özel karar, Ozan Tufan'a pek yaramayacak türden.

ALINAN HER KİLOYA 100 EURO CEZA

Geldiği günden beri koyduğu katı kurallarla dikkat çeken Jorge Jesus şimdi de öğrencilerinin fiziksel durumları ilgilendiren bir kural getirdi. Futbolcularının kilo ve fiziksel durumlarına oldukça önem veren Portekizli çalıştırıcı, oyuncuların aldığı her kilo başına 100 euro para cezası kesecek.

Fransa yolcusu kalmasın! Abdülkadir Ömür'le birlikte gidiyor: Sonunda rakam belli oldu

JORGE JESUS DA CEZAYA DAHİL

Söz konusu karar, yıllarca kilo problemleriyle uğraşan Ozan Tufan'ı etkileyecek gibi dururken Jorge Jesus kendisinin kilo alması halinde de bu cezaya katılacak. Toplanan para bir havuzda biriktirilecek ve sezon sonunda toplanıp tesis çalışanlarına hediyeler alınacak.

aksam.com.tr

Sezonun transferi Rıza Çalımbay'dan! İstanbul devinin kapısında yattığı yıldızı alıyor