Ozan Kabak'ın yeni takımını duyurdular! Alman basını manşetten verdi, 126 milyon bonservis

Schalke 04'ün genç stoperi Ozan Kabak'ın yeni adresi belli oldu. Alman basınının son dakika haberine göre Milli futbolcumuz Ozan Kabak, Bundesliga ekibi Hoffenheim'a transfer oluyor. 7 milyon euro (126 milyon TL) ödeneceği yazılan transferin detayları belli oldu.

aksam.com.tr

Alman ekibi Schalke 04'ün formasını giyen ve takımının göndermek istediği Ozan Kabak'ın yeni takımı belli oldu. Alman basını, Ozan'ın bir diğer Bundesliga ekibi Hoffenheim'a transfer olacağını duyurdu. 22 yaşındaki Milli stoper için resmi açıklama bekleniyor.

OZAN KABAK İMZAYI ATIYOR

Schalke 04'ün 15 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı ve sonrasında Premier Lig ekipleri Liverpool ve Norwich'e kiralık olarak gönderdiği Ozan Kabak, Alman temsilcisine geri döndü. Bu sezon kadroda düşünülmeyen ve 3.9 milyon euroluk maaşı fazla gelen Ozan için Schalke 04 takım arayışına girmişti. Adı sık sık Türk takımlarıyla da anılan 22 yaşındaki stoperin yeni adresi belli oldu.

HOFFENHEİM'A İMZA ATIYOR

aksam.com.tr'nin Alman basını Bild ve Kicker'dan aktardığı bilgiye göre; Schalke 04, Avusturya'da kamp yapan bir diğer Bundesliga ekibi Hoffenheim ile Ozan Kabak için bir araya geldi. İki kulüp, genç stoper için prensip anlaşmasına vardı. Geçtiğimiz sezon çok çalkantılı bir süreçten geçen ve sezonun son 9 haftasında galibiyet yüzü göremeyen Hoffenheim, yediği gol sayısıyla da taraftarlarını isyan ettirmişti. Stoper bölgesine transfer yapmak isteyen Alman ekibi, Ozan Kabak'ı kadroya katmakta kararlı.

7 MİLYON EURO BONSERVİS

aksam.com.tr'nin Kicker'dan aktardığı bilgiye göre Hoffenheim, Ozan Kabak için Schalke 04'e 7 milyon euro (126 milyon TL) ödemeye hazırlanıyor. Henüz 22 yaşında ve kariyerinde Galatasaray ve Liverpool gibi dev takımlarda forma giymiş olan Ozan'ın gelişmeye açık bir oyuncu olması sebebiyle bu bonservisi ödemeye sıcak bakan Hoffenheim, prensip anlaşmasına vardığı Schalke ile resmi imzaları atmaya çok yakın.

GALATASARAY'DAN DÜNYA DEVİNE

Galatasaray'da Fatih Terim'in forma şansı vererek A takıma çıkarttığı Ozan Kabak, henüz çok genç yaşında olmasına rağmen Şampiyonlar Ligi tecrübesi yaşamış ve lig şampiyonluğunda pay sahibi olmuştu. Sonrasında 11 milyon euro bonservisle önce Stuttgart'a, sonrasında 15 milyon euro bonservisle Schalke 04'e giden Ozan, kiralık olarak dünya devi Liverpool'a ve bir diğer Premier Lig ekibi Norwich City'e transfer olmuştu. Milli takımımızın da değişilmezleri arasında olan 22 yaşındaki stoper, İngiltere macerasında aradığını bulamayarak Schalke 04'e geri dönmüştü.

aksam.com.tr