Ozan Kabak, Süper Lig devine hayırlı olsun! Transferi resmen duyurdular...

Ozan Kabak için yeniden Süper Lig'e geri dönüyor. Almanya Bundesliga ekibi Hoffenheim'da forma giyen 23 yaşındaki milli savuma oyuncusu Ozan Kabak için Süper Lig devi kolları sıvadı. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Hoffenheim'da forma giyen milli oyuncu Ozan Kabak için transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğa yürüyen Galatasaray, eski yıldızı Ozan Kabak'ı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

OZAN KABAK, SEZON BAŞINDA HOFFENHEIM'A İMZA ATMIŞTI

Geçen sezonu İngiltere Premier Lig ekibi Norwich City'de kiralık olarak geçiren Ozan Kabak, sezon sonunda Schalke'ye geri dönmüş ve 7 milyon euro bonservis bedeliyle Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a satılmıştı. 23 yaşındaki stoper, Alman ekibiyle 2026'nın yazına kadar sözleşme imzalamıştı.

GALATASARAY, ESKİ YILDIZI İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Almanya basınında yer alan habere göre; Ozan Kabak için Galatasaray harekete geçti. Sezon sonunda 23 yaşındaki stoper oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılılar transferi satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle bitirmeyi hedefliyor. Oyuncu tarafını ikna eden Galatasaray'ın kulübü ile de anlaşması halinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Ozan Kabak bu sezon Hoffenheim formasıyla şu ana kadar 31 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 28'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2435 dakika sahada kalan 23 yaşındaki stoper, 4 gol ve 4 asistle skora etki etti.