Ozan Kabak'ın büyük hayal kırıklığı! Doğum gününde kötü sürpriz...

Ozan Kabak için kariyerinde inişli çıkışlı zamanlar söz konusu! Ermenistan maçında oldukça formsuz olan Ozan Kabak, doğum gününde kötü bir performans gösterdi ve bir de kendi kalesine gol attı...

Ozan Kabak, 25 Mart 2023 itibarıyla 23 yaşında... Doğum gününde Türkiye forması ile Ermenistan deplasmanına çıkan Ozan, kariyerindeki inişli çıkışlı performansı devam ettirdi ve kendi kalemize gol attı!

Yetenekleri ile bir anda parlayan ve 2019 yılında Avrupa'ya transfer olan Ozan, sıkıntılı kariyer sürecinin üzerine bir de doğum gününde kendi kalesine gol attı ve adeta bir kâbus yaşadı...

OZAN KABAK İÇİN İŞLER İYİ GİTMİYOR

Profesyonel kariyerine 18 yaşında Fatih Terim'in forma vermesiyle ilk adımını atan Ozan Kabak, daha genç yaşında Şampiyonlar Ligi atmosferini tatmış ve performansıyla alkış toplamıştı.

Akabinde ise Stuttgart, Schalke ve Liverpool gibi kulüplerde forma giyen Ozan; beklenen çıkışı yapamadı ve istikrarsız oyunu sebebi ile gözden çıkarıldı.

KÜME MÜCADELESİNDE

Son olarak ise bu sezon Hoffenheim forması giyen Ozan Kabak, Alman ekibi ile kümede kalmak için zorlu bir mücadele veriyor ve uzun zaman sonra performans olarak tekrar iyi anlamda farklar yaratıyor.

Genç futbolcu, takımında 25 maça çıktı ve 4 gol ile 4 asistlik katkı sağladı.

Ozan Kabak'ın tekrar çıkışa geçip geçemeyeceği çok merak ediliyor...