Oyunu değil skoru kaybettik

“Pozisyon bile vermedik. Son haftalardaki en iyi oyunumuzdu. Skoru kaybettik. F.Bahçe maçındaki Mehmet Can'ın pozisyonunu, şimdi de bu penaltı pozisyonunu soruyorum. Geçen hafta da taç hatasından yenildik!”

AKŞAM SPOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-0 kaybedilen Beşiktaş maçından sonra şunları söyledi: "Son haftalarda oynadığımız en iyi oyundu. Skorda kaybettik. Hakem hakkında 5'ten fazla konuşmamışımdır. Geçen hafta 1-0 galibim. 46. dakikada top taça çıkıyor, devam ediyor ve kırılma golü yiyorum. Zaten dalgalı bir süreç. Fenerbahçe maçında Mehmet Can'ın forması çıkmıştı, penaltı verildi Fenerbahçe'ye ve devam etti. Aynısını söylemiştim, bu maçtaki pozisyon için de aynısını söylüyorum; bilgilendirme yaparlarsa sevinirim. Beni biliyorsunuz hakem hakkında konuşmam. Bir hakem seneler evvel bir hata yapmış maçımızda. Hakem de formsuz, ben de formsuzum. Bu maçı ona bağlayamayız demiştim. Hakem arkadaşımız arayıp teşekkür etmişti. 13-14 tane eksiğimiz var. Trezeguet ile Denswil'in dönmesi bile etki etti. Trezeguet'in rakipten daha çok pozisyonu var. Bu kırılma süreçleri Beşiktaş'ta da vardır. Tekrar kazanma serisine başlayacağız. İlk isabetli şutta gol yedik. Beşiktaş'ın oyuncuları Afrika'dan döndü. Bizimkiler orada. 1-2 transferimiz gelecek."

HEPSİ AYAĞINI DENK ALSIN!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: "Geçen yılki Konya-Adana maçından sonra ceza alan hakem, ne oluyor da haftanın maçına atanıyor? Tolga Bey, İzmir'de ameliyatları ile uğraşıyor, atamaları uzaktan kafasına göre yapıyor. İbanoğlu'nun zaten dünyadan haberi yok. Bu arkadaşlar kafalarında Trabzon ile alakalı senaryo yazıyor. Camiamız öyle senaryo yazar ki, hayatları boyunca ondan çıkamazlar. Soytarılık yapıyorlar. Hepsi ayağını denk alsın. Terbiyesizlik yapmasın. Kalkavan'ın hakemliğini bitirdik, ülke rahatladı. Kurtuluşları yok. TFF Başkanı'nın müdahalesi gerekiyor, bunların oyuncağı olmuş vaziyette. Yok İzmir grubu, şu grubu... Çok farklı şeylerle karşılaşacaklar bakın."

HERKESİN DÜŞÜNMESİ LAZIM

Uğurcan Çakır özeleştiride bulundu: "Bazı şeyler doğru gitmiyor. Topa hakimdik. Bunu hak etmedik. Amatör hatalarımız oldu, herkesin şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekiyor. Daha fazla mücadele etmeliyiz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Kimseye suç bulmuyorum, şanssızlıkla da var. Bazen ileri gitmek için birkaç adım geriye gitmeniz gerekiyor.

REZALETLE KARŞI KARŞIYAYIZ

Bordo-Mavililer'den hakemlere sert tepki: "MHK Başkanı İbanoğlu, Tolga Özkalfa, Arda Kardeşler ve VAR'daki Alper Çetin rezaletin arkasında. Özkalfa atama odasında keyif çatarken sahada kuralı kitaba göre değil, kafasına göre uygulayan art niyetli bir VAR'dı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'na soruyoruz; Trabzonspor düşmanlığını daha ne kadar arkanızı dönüp seyredeceksiniz?"

GOLDEN ÖNCE PENALTI İTİRAZI

Beşiktaş'ın 44'te Semih'le bulduğu golden 1 dakika önce Trabzonspor penaltı bekledi. Bardhi, Svensson'la ceza sahası içinde yaşadığı mücadelenin ardından yerde kaldı. Hakem Arda Kardeşler devam ettirdi. Pozisyon VAR'da incelendi ve aksi bir karar çıkmadı. Abdullah Avcı'nın yardımcısı Egemen Korkmaz kart gördü. Hemen başlayan oyunda Beşiktaş hızlı çıktı, Semih Kılıçsoy ceza sahası dışından sol ayağıyla çektiği şutla Uğurcan'ı avladı.